ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σμυρνιώτης: Να ονομαστεί το γήπεδο Φιλικών "Τάσος Μουκάκης"

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για τον αείμνηστο Τάσο Μουκάκη, λέγοντας πως το γήπεδο Φιλικών θα πάρει το όνομα του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αρκαδικό αλλά και στα γενέθλια του Αστέρα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Για τη νέα ονομασία του γηπέδου των Φιλικών, που θα πάρει το όνομα του Τάσου Μουκάκη: "Νομίζω είπα το αυτονόητο. Θα ξέρετε πριν δυο χρόνια παραδώσαμε στη νεολαία της περιοχής και όχι μόνο, γιατί δυστυχώς είναι το πρώτο γήπεδο στα όρια της Τρίπολης και παίζουν πολλές ομάδες. Ελπίζω να κατασκευαστούν κι άλλα, για να δοθεί η δυνατότητα να το χρησιμοποιεί κυρίως από την ομάδα της περιοχής, την ΑΕΚ. Είναι υποχρέωση της πόλης, απέναντι στον Τάσο Μουκάκη σαν άτομο και σαν προσωπικότητα και στο πρόσωπο του Τάσου και για όλους Μικριασιάτες και όχι μόνο που ρίζωσαν στον τόπο μας, το όνομα του να δοθεί σ’ αυτό το γήπεδο. 

 

Λόγω οικογενειακής παράδοσης, είχε προσφέρει πολλά και νομίζω το αρκαδικό ποδόσφαιρο του οφείλει πολλά. Δεκάδες παιδιά σταδιοδρόμησαν, σε εθνικές κατηγορίες και νομίζω πως ο Τάσος Μουκάκης είχε βάλει το λιθαράκι του σ’ αυτή την ιστορία.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Για τον Αρκαδικό: "Νομίζω πως έχουν χαθεί πολλά παιχνίδια. Η ομάδα έγινε βιαστικά και στήθηκε λίγο αργά. Υπάρχουν και θέματα με τραυματίες. Χθες έλειπε και ο Ρεντίκας. Η κατηγορία παίζονται στα επόμενα δύο παιχνίδια. Νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο εντός παιχνίδια. Αν κερδίσουμε αυτά τα ματς, πιστεύω πως θα βάλουμε σοβαρή υποψηφιότητα για να είμαστε εμείς που θα παραμείνουμε στην κατηγορία".

 

Για τα γενέθλια του Αστέρα: "Νομίζω πως αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με τον Αστέρα, είναι ευτυχία για μία επαρχιακή πόλη. Μας έχει δώσει πολλές χαρές τα τελευταία χρόνια. Και νομίζω πως είναι τιμή για εμάς και πρέπει να διαφυλλάξουμε αυτό το σύλλογο. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Αστέρα, όπωςμε την συμμετοχή μας τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και με την ευρωπαϊκή του πορεία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε όταν έρχονται κάποια δυσάρεστα αποτελέσματα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων