ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έπαιξαν μπάλα για τον Schumacher (VIDEO)

Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και οδηγοί της F1 συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα.

 

Πλειάδα αστέρων από κάθε μορφή του αθλητισμού συμμετείχαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Champions for Charity, που έλαβε χώρα στην Opel Arena του Mainz, λίγο πριν το γερμανικό Grand Prix.

Η Nazionale Piloti, η ομάδα δηλαδή των οδηγών της Formula 1, αντιμετώπισε μία All Star ομάδα, σε ένα χορταστικό παιχνίδι που αποζημίωσε και με το παραπάνω τους 25.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο!

Από τη μία πλευρά, ο αστέρας του NBA και των Dallas Mavericks, Dirk Nowitski, που μάλιστα σκόραρε κλέβοντας λίγη από τη δόξα των Lucas Podolski και Miroslav Klose. Από την άλλη, το μισό… grid, με τους Sebastian Vettel, Carlos Sainz, Nico Rosberg, Daniel Ricciardo, Felipe Massa, βετεράνους οδηγούς όπως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Mika Hakkinen και ο David Coulthard αλλά και άλλες προσωπικότητες του χώρου, όπως ο επικεφαλής της Lamborghini και πάλαι ποτέ διευθυντής της Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali.

Στο παιχνίδι που έληξε με σκορ 9-6 υπέρ της All Star ομάδας, συμμετείχε και ο Mick Schumacher, ο 17χρονος γιος του σπουδαίου Michael Schumacher που εξακολουθεί να δίνει μάχη για να ανακάμψει μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 29/12/2013 κάνοντας σκι.

 

Εύλογα, όλη η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα μήνυμα ελπίδας για την προσπάθεια ανάκαμψης του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ενώ τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων