ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όταν οι ποδοσφαιριστές ...ψωνίζουν!

Ο φωτογραφικός μας φακός ακολούθησε τους αγαπημένους αθλητές, Σάκη Παντελιάδη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Γιώργο Γεωργακόπουλο σε μια όμορφη απογευματινή βόλτα στην πόλη!

 

Τους συναντήσαμε να κάνουν τις αγορές τους στο κατάστημα Hondos Center Τρίπολη επιλέγοντας αγαπημένα κομμάτια από την νέα καλοκαιρινή collection της Funky Buddha!

 

"Οι εμφανίσεις μας θέλουμε να είναι άνετες, μοντέρνες και να έχουν στυλ! Τα ρούχα της Funky Buddha είναι φανατική επιλογή μας. Τα νέα σχέδια είναι μοναδικά, η εφαρμογή τους απίστευτη και η ποιότητά τους εξαιρετική", ανέφεραν.

 

Funky Buddha style! Για σένα που δεν ακολουθείς τη μόδα τυφλά αλλά αποτελεί ένα τρόπο έκφρασης, άποψης και ελευθερίας. Στην συλλογή Άνοιξη-Kαλοκαίρι 2016 θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

 

Ανακαλύψτε τη νέα collection στο corner της Funky Buddha στο κατάστημα Hondos Center Τρίπολης και επιλέξτε τα δικά σας αγαπημένα κομμάτια για το φετινό καλοκαίρι που μόλις ξεκινάει!

 

Κάντε Like στο επίσημο Fun Page Facebook Hondos Center Tripoli Friends ΕΔΩ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων