ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαχαιρίτσας στον "93.8": "Φινάλε καριέρας στο Καλλιμάρμαρο!"

Η Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξένησε στον "Αρκαδία 93.8" και στην εκπομπή "Μουσικές Συναντήσεις" τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συνομίλησαν για την εμφάνιση του στην Τρίπολη, αλλά και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαχαιρίτσας στον "Αρκαδία 93.8":

 

Για την Τρίπολη: "Δύο φορές έχω έρθει στην Τρίπολη. Μια στην πλατεία Πετρινού και μια στο "Τουριστικό". Hταν εξαιρετικά και θυμάμαι ότι παίζαμε υπό καταρρακτώδη βροχή και ο κόσμος από κάτω κρατώντας ομπρέλες δεν έλεγε να φύγει. Ήταν πραγματικά υπέροχο αυτό που ζήσαμε όλοι εκείνη την νύχτα. Η Τρίπολη μου αρέσει πάρα πολύ και σαν τόπος. Έχω πολλούς φίλους που είναι από εκεί κοντά και μου αρέσει πάρα πολύ όταν έρχομαι".


Για τις μουσικές σκηνές που επιλέγει να τραγουδήσει: "Τελειώνοντας την χειμερινή περίοδο στην Ακτή Πειραιώς, δεν μου αρέσει να κάθομαι και θέλω μέχρι το Πάσχα να κάνω μια μικρή περιοδεία. Θα επισκεφτώ την Καλαμάτα, το Αίγιο την Δευτέρα του Πάσχα και άλλες πόλεις με μικρούς χώρους, που με φέρνουν πολύ κοντά στον κόσμο. Τα έχω ανάγκη αυτά τα "ζεστά μέρη". Μετά τα "γκλαμουράτα" στις  μεγάλες σκηνές με τον πολύ κόσμο, είχα ανάγκη από τέτοια σκηνικά".


Για την επαφή με τον κόσμο μέσα από τις συναυλίες: "Άλλο η συναυλία με πολύ κόσμο και άλλο το να είσαι με κάποιον απέναντι. Είναι σαν να είμαστε μια παρέα. Χωρίς προκαθορισμένο πρόγραμμα και τέτοια. Θα παίξουμε και θα πούμε πάρα πολλά τραγούδια και όχι μόνο δικά μου. Θα σας αρέσουν αυτά που θα ζήσουμε παρέα. Θα έχουμε και video wall με αποσπάσματα και από την συναυλία που κάναμε".

 

Για το νέο του CD: "Ετοιμάζουμε ένα CD με τίτλο "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ". Κάθε 2 χρόνια έρχομαι κοντά στον κόσμο με καινούρια δουλειά! Τα τραγούδια τα βγάζουμε με βάση την επικαιρότητα".

 

Για την πορεία του: "Πιτσιρικάς έκανα μαθήματα βυζαντινής μουσικής, επειδή ήθελα να ασχοληθώ δισκογραφικά με αυτό το είδος. Αν τελείωνε η καριέρα μου στις 9 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Οι ματαιοδοξίες μου τελείωσαν εκεί κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως με κάλυψε το μέγεθος και η ποιότητα της δουλειάς μου, αλλά και η επαφή μου με τον κόσμο! Πλέον με νοιάζει μόνο να γράφω τραγούδια και να επικοινωνώ με τον κόσμο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων