ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έφυγε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης

Ο φίλαθλος που υπέστη την ανακοπή στη θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

 Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Δεικτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στις 8. Η ανακοπή καρδιάς, που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ χθες, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, αποδείχθηκε μοιραία.

Ο 71χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ βρισκόταν στο «Γεντί Κουλέ» στη θύρα 9 προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ.
Λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού υπέστη ανακοπή και έπεσε αναίσθητος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φιλάθλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε bypass καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο Γιώργος Δεικτάκης γεννήθηκε το 1948, ήταν γιατρός στο επάγγελμα και κουμπάρος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος ήταν και αυτός που τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στη διάρκεια της θητείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού, ο Γιώργος Δεικτάκης διετέλεσε σύμβουλός του.
Βουλευτής με τη ΝΔ εξελέγη το 2000, το 2004 και το 2012. Επίσης το 2014 διαδέχθηκε στη Βουλή ως βουλευτής Ηρακλείου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής.
Επίσης, ο Γιώργος Δεικτάκης διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων