ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έλλειψη παιδείας ή δύσπιστοι;

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει τους πάντες και τα πάντα όμως κάποιοι ακόμα δεν πείθονται για όσα συμβαίνουν.

Χιλιάδες ξεχύθηκαν σε παραλίες και σε δάση,στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία.

Όχι στο συνωστισμό λένε οι ειδικοί, οι Ελληναράδες στο μπούγιο μέσα.

Όχι υπερκατανάλωση για να ικανοποιηθεί όλος ο πληθυσμός, ένα καρότσι σούπερ μάρκετ γεμάτο αντισηπτικά και χαρτιά υγείας.

Τί; Δε θα φτάσει για το γείτονα, το συνάδελφο, τον ηλικιωμένο, τον άνθρωπο που έχει σπίτι του άτομο σε ευπαθή ομάδα και δεν μπορεί ούτε ο ίδιος ούτε το περιβάλλον του να βγαίνει έξω συχνά; Δεν τον αφορά αυτό τον μέσο καταναλωτή.

Τα είδη πρώτης ανάγκης δεν είναι ούτε για όποιον προλάβει, ουτε για παιχνίδι. Είναι απαραίτητα για όλους.

Πρέπει να επιβάλλει τα πλέον αυστηρά μέτρα η κυβέρνηση(και μπράβο της) για να αλλάξει η κατάσταση.

Η άρνηση για αγαστή συνεργασία μπορεί να οφείλεται είτε σε έλλειψη παιδείας είτε σε δυσπιστία.

Οι μεν που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία ποτέ τους και σε τίποτα δεν μπορούν και δε θα μπορέσουν να συνεργαστούν και να σκεφτούν τον συνάθρωπο τους. Αυτό ή το μαθαίνεις από παιδάκι, την οικογένεια και τη γενικότερη παιδεία που λαμβάνεις και μεγαλώνοντας εσυ την καλλιεργείς ή πολύ απλά δεν την έχεις!

Οι δύσπιστοι που θεωρούν ότι πρόκειται για παγκόσμιες συνωμοσίες ή στημένα γεγονότα, προέκυψαν δυστυχώς από την ίδια την ιστορία,γιατί έχουν υπάρξει στο πέρας των χρόνων και τέτοια κατασκευασμένα γεγονότα.

Και οι δύο κατηγορίες τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που κάνουν είναι κακό στον πλανήτη.

Όπως και να ΄χει, όλο αυτό που βιώνουμε είναι μια χρυσή ευκαιρία για να μας κάνει καλύτερους, σοφότερους, να μάθουμε απ΄αυτό πως η αλληλεγγυή είναι η σημαντικότερη δύναμη σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις αλλά και ένα καλό μάθημα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων