ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Είχαν να διαλέξουν την φωτιά ή τον γκρεμό τα 26 θύματα

Μια εικόνα που αποτυπώνει τον αγωνιώδη θάνατο που βρήκαν 26 άνθρωποι στο Κόκκινο Λιμανάκι, στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, κοντά στα σύνορα με τη Νέα Μάκρη. Η φωτιά τους περικύκλωσε. Δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν. Πέθαναν αγκαλιασμένοι με τα παιδιά τους.

 

 

Η αποκάλυψη από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Βασίλη Ανδριόπουλου «πάγωσε» το αίμα. Άλλοι 26 νεκροί από τη φωτιά που κατέστρεψε τα πάντα στην Ανατολική Αττική. Που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος.

 

Οι 26 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητα που είχαν ανοιχτές τις πόρτες και τα κλειδιά ακόμα στη μηχανή. Ένδειξη πως προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα. Ανάμεσα στα θύματα και μικρά παιδιά. Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι, δήλωσαν τόσο ο Βασίλης Ανδριόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Οικονομόπουλος.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων