ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας!

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους αποφασίσουν να περάσουν αυτά τα Χριστούγεννα στη μαγευτική Αρκαδία!

ΑΣΤΕΡΑΣΞάνθη

Αρκαδία δεν είναι μόνο Βυτίνα, Δημητσάνα και Λαγκάδια…

Μια διαφορετική πρόταση για φέτος τα Χριστούγεννα, όπου ο  Σύλλογος Γορτυνίας «Ο Λάδωνας» έχει δουλέψει με κόπο και μεράκι κάνοντας το χωριό παραμυθένιο.

Όχι πολύ μακριά από την Αθήνα, μόλις σε 2,5 ώρες, έχουμε εντοπίσει ένα άκρως επικίνδυνα όμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στα όμορφα Τρόπαια Αρκαδίας, όπου φημολογείται ότι έχει βρει κρυψώνα ο Άγιος Βασίλης!

Από 23 έως 26 Δεκεμβρίου με ωράριο λειτουργίας 10:00-14:00 & 17:00-21:00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το  ¨2ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας¨ και να ψάξουν τον Άγιο Βασίλη, να ζήσουν το Θαύμα των Χριστουγέννων μαζί με τους «Ανακατωσούρες», να περάσουν αξέχαστες στιγμές στα παραμυθένια σπιτάκια με διάφορες δράσεις, με Animater, Cartoons και φυσικά να φωτογραφηθούν με το λατρεμένο μας Άγιο Βασίλη!!!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν:

-  Το Χριστουγεννιάτικο Στολίδι για το δέντρο τους

-  Την Χριστουγεννιάτικη Κάρτα με τις πιο θερμές ευχές τους

-  Την Μαγική Christmas Craft σε διάφορα χρώματα και σχέδια για την χαρίσουν στους αγαπημένους τους και πολλά άλλα.

Η παρέλαση των Cartoons θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους όπου θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το ξωτικό Make up Artist θα μεταμορφώσει τους μικρούς μας φίλους σε ήρωες των ονείρων τους. Ο δυναμικός Performer – Animater θα δώσει ρυθμό και ένταση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας με μουσικοχορευτικά παιχνίδια και άλλες δράσεις.

O λατρεμένος όλων μας, Άγιος Βασίλης, θα είναι κοντά μας να παραλάβει το γράμμα των μικρών μας φίλων και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Στο κουκλίστικο «Ζαχαροπωλείο» μας θα βρείτε νόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Στο καλά οργανωμένο bazzar θα βρείτε αναμνηστικά και δωράκια για τους αγαπημένους σας.

Όλα αυτά φυσικά θα ξεκινήσουν στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 σε μια μαγική βραδιά εγκαινίων! Παιδικές φωνούλες, μελωδίες, πλατιά χαμόγελα, μυρωδιές, θερμές ευχές… θα ζεστάνουν αυτή την βραδιά!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων