ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η εξομολόγηση του Κώτσιρα στον Radio Arcadia 93.8 (VIDEO)

Στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα", της Ευαγγελίνας Βόσνου, φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (29/08) ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΚ

Ρόλο... ραδιοφωνικού παραγωγού ανέλαβε την Τετάρτη (29/8) ο Γιάννης Κώτσιρας, κρατώντας συντροφιά στους ακροατές του Αρκαδία 93.8, στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα"! 

 

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ένα παιδί συνειδητοποιημένο που από μικρό πατούσε γερά στα πόδια του, έχοντας το μυαλό μέσα στο κεφάλι του, μας μίλησε για το πώς βρέθηκε από τα... αλώνια στα σαλόνια!

 

Με καταγωγή από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έζησε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο σε όλες του τις εκφάνσεις!

 

Διανύοντας φέτος την τρίτη του σεζόν στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, μας μίλησε για το πώς ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι...

 

Μόλις σε ηλικία 8 χρονών, ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όταν ζήτησε από τη μητέρα του να τον γράψει στις ακαδημίες της Δόξας Μεγαλόπολης, ενώ σε ηλικία 17 ετών έκανε μία παύση για να επικεντρωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις όπου και πέρασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Παρόλα αυτά, τη μεγάλη του αγάπη δεν την ξέχασε, ούτε την ξεπέρασε ποτέ, αφού συνέχισε το ποδόσφαιρο όντας πια φοιτητής  φορώντας τα χρώματα της Φαλαισίας.

 

Στα 22 του χρόνια, μετά από μεγάλη ψυχολογική και οικονομική ταλαιπωρία, άρχισε να αγωνίζεται στον Παναρκαδίκο, που βρισκόταν τότε στην Γ' Εθνική κατηγορία.

 

Μάλιστα, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε, πλήρωσε εκβιαστικά  ένα τεράστιο ποσό στην ομάδα της Φαλαισίας για να μπορέσει να πάρει το δελτίο του και να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία.

 

Με πίστη, θέληση και πολλή δουλειά κατάφερε να πραγματοποιήσει τ' όνειρό του, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2016 έπειτα από δύο γεμάτες χρονιές στον Παναρκαδικό.

 

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ποδοσφαιριστής του Αστέρας Τρίπολης και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι ζωντανό παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για όσους πιστεύουν πώς πρωταθλητισμός και σπουδές δεν συνδυάζονται!

 

Όπως δήλωσε κι ο ίδιος " ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..."

 

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Κώτσιρα:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων