ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΑΨΗΣ: Το ψηφοδέλτιο, ο Οδυσσέας και το "νέο" του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή  (11/09) ο κ. Παντελής Καψής, προκειμένου να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Αρκαδία - Οι δηλώσεις του και οι αναφορές του στον πρώτο βουλευτή της λίστας κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

 

 

Στην τοποθέτηση του πριν από την παρουσίαση ο κ.Καψής αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές, τονίζοντας, πως η κυβέρνηση εμφανίστηκε εντελώς αδύναμη να διαχειριστεί τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ δύσκολο πακέτο με μέτρα της τάξεως των 14 δις, τα οποία και θα κληθεί να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση, ενώ αναφερόμενος στο χρέος τόνισε: "Ο κ.Τσίπρας από την ημέρα που εκλέχθηκε, δεν ξεστόμισε ξανά την λέξη - διαγραφή - του χρέους".

 

Παράλληλα χαρακτήρισε ως επικίνδυνη την προοπτική, του να δοθεί κι άλλη ευκαιρία στην Αριστερά, υπογραμμίζοντας παράλληλα, πως μια κυβέρνηση συνεργασίας, θα είναι η τελευταία ευκαιρία, για να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το νέο και την αλλαγή, που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα στελέχη του, αναρωτήθηκε: "Ποιο είναι το νέο του ΣΥΡΙΖΑ; Ο κ.Φλαμπουράτης ή ο κ.Βαρουφάκης που ρεζίλεψε την χώρα;"

 

Φυσικά ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους υποψηφίους, είχε ο βουλευτής Αρκαδίας κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με τον κ.Καψή να αναφέρει χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση του: "Το ότι έφυγε από το Υπουργείο, το πληρώνουμε όλοι ακριβά. Το τελευταίο τρίμηνο η χώρα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ. Στην επόμενη κυβέρνηση είμαι σίγουρος, πως ο κ.Κωνσταντινόπουλος θα βοηθήσει και πάλι από μια θέση ευθύνης".

 

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι υποψήφιοι βουλευτές, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ (Αδάμη Αικατερίνη, Περδικάρης Γιαννάκος, Λαγός Αθανάσιος και Αθανασόπουλος Γεώργιος), όπου μεταξύ άλλων τόνισαν την πεποίθηση τους, πως το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει και πάλι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, καθώς "ήταν το μόνο κόμμα που τους είπε την αλήθεια", όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

 

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος κατά την τοποθέτηση του άσκησε δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση τονίζοντας, πως δεν μπορεί να συνεχίσει η χώρα να πορεύεται με εκλογές κάθε χρόνο. "Χρειαζόμαστε μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, για να δημιουργήσουμε εσωτερικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να λυθούν μείζονα ζητήματα και να έχουμε σαν χώρα διαπραγματευτική δύναμη", δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Παράλληλα αναφερόμενος στην Αρκαδία, ζήτησε από τους πολίτες, ανεξάρτητα από το κόμμα, στο οποίο είναι διακείμενοι, να αξιολογήσουν τους βουλευτές και το έργο τους για το νομό, αναφέροντας και κάποια παραδείγματα από το δικό του έργο, όπως για παράδειγμα τα όσα πέτυχε αναφορικά με το ΕΣΠΑ και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

 

Κλείνοντας ο κ.Κωνσταντινόπουλος ανέφερε, πως αν μπορούσε, να δώσει έναν τίτλο αυτός θα ήταν "η συμπαράταξη για την Αρκαδία και την χώρα". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων