ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ: "Αυτά γίνονταν επί Σμυρνιώτη..." (VIDEO)

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος Πρασίνου κ.Τυροβολάς μίλησε για ατασθαλίες, τα λάθη και τις παραλείψεις, που εντόπισε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

 

 

Αναλυτικότερα ανέφερε:

 

"Ο κ.Σμυρνιώτης κρατούσε σε ομηρία τον Δήμο επί 7 μήνες με τις δικαστικές του αποφάσεις".

 

"Ο Δήμος είχε στην κατοχή του 50 ποδήλατα. Από αυτά λείπουν δύο. Ψάχνουμε να βρούμε που έχουν πάει αυτά τα ποδήλατα".

 

"Υπήρχαν τέσσερα αυτοκίνητα σε αχρηστία στο υπόγειο. Ο Δήμαρχος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βγουν και πάλι σε κυκλοφορία".

 

"Βρήκαμε ένα αρχείο πολεοδομίας κατεστραμμένο. Το αποκαταστήσαμε και το αποθηκεύσαμε".

 

"Βρήκαμε αποκριάτικες στολές πεταμένες μέσα σε σακιά. Μάλιστα αυτές οι στολές δεν έχουν ακόμα ξεχρεωθεί. Είχαν αγοραστεί από το Δήμο Ρέντη και κόστιζαν 4500 ευρώ".

 

"Στο πρώην  Δημαρχείο Κορυθίου υπήρχαν δυο υπάλληλοι. Με εντολή Παυλή αυτοί οι 2 υπάλληλοι μεταφέρθηκαν πλέον στην Τρίπολη για να προσφέρουν εδώ τις υπηρεσίες τους, όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες".

 

Κλείνοντας ο κ.Τυροβολάς θέλησε να ευχαριστήσει τον κ.Παπαδημητρίου – εκπρόσωπο Τύπου και υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του Δήμου – για την υπερπροσπάθεια του καθόλη την διάρκεια του χειμώνα, προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας δρόμος κλειστός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους υπαλλήλους του Δήμου, κ.Παπαγεωργίου, κ.Καραχάλιο και κ.Ψυχογιό για την συνεισφορά τους.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων