ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Π.ΑΣΤΡΟΣ: Ο τουρισμός, οι τιμές και ο απολογισμός (VIDEO)

Το Παράλιο Άστρος είχε και φέτος την τιμητική του, αναφορικά με την προσέλευση τουριστών στην περιοχή – Διαβάστε αναλυτικά τον απολογισμό των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, για το φετινό καλοκαίρι.

 

 

Θετικά και άκρως αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που έστειλαν στην πλειονότητα τους οι επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς όπως μας δήλωσαν παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τα capital controls, οι κρατήσεις κινήθηκαν σε καλύτερο επίπεδο συγκριτικά με πέρυσι.

 

Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την προβολή της περιοχής, τα έργα που έγιναν (νέος δρόμος Τρίπολης –Άστρους, λιμάνι κ.α) σε συνδυασμό με το μεράκι και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού στην περιοχή (ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων) ανέβασαν τις «μετοχές» του Π. Άστρους τοποθετώντας το στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των Ελλήνων όσο και των επισκεπτών από το εξωτερικό. 

 

Οι τιμές και η προσαρμογή τους από τους επιχειρηματίες του Π.Άστρους στα δεδομένα της εποχής, ήταν ένας ακόμα παράγοντας που έκανε την περιοχή να ξεχωρίσει, με τις επιχειρήσεις να έχουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πληρότητα που άγγιξε το 95%.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας δήλωσαν επιχειρηματίες της περιοχής….

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων