ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σμυρνιώτης για Πανηγύρι: "Ψεύτες και επικίνδυνοι στον Δήμο"

Δριμύ κατηγορώ κατα της Δημοτικής Αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης για το θέμα του πανηγυριού της Τεγέας.

 

Πιο συγκεκριμένα στην προσωπικη του σελίδα στο facebook εγραψε το εξης:

 

"Δεν φτάνει που τροποποιούν άρον - άρον την Κανονιστική του Πανηγυριού της Τεγέας γιατί κακώς είχαν χαρακτηρίσει τα τέλη ως ανταποδοτικά όπως επεσήμανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σήμερα στο δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο τα χαρακτηρίζουν ως τέλη κοινόχρηστων χώρων για να είναι σύννομοι, παράλληλα όμως τα αυξάνουν, για την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών, έναντι αυτών που είχαν καθορίσει στις 5 Αυγούστου σε ποσοστό που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το 250%. Σίγουρα ψεύτες -πριν 7 μέρες διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρξει καμιά αύξηση- και φυσικά άσχετοι και επικίνδυνοι για τους επαγγελματίες που αγωνίζονται να επιβιώσουν, εκτός και αν βγει πάλι ο κ. Κακλαμάνος και μας πει ότι τις αυξήσεις τις επέβαλε η ...Κυβέρνηση!!!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων