ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκδηλώσεις στην Δημητσάνα

Ο Πολιτιστικός Αγροτουριστικός Σύλλογος Γυναικών Δημητσάνας σας προσκαλεί στο αφιέρωμα στο Αρχοντικό Αντωνόπουλου με θέμα: Σαν θες να μάθεις και να δεις!


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015.


Με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την πορεία δημιουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Δημητσάνας, η ημέρα θα αφιερωθεί στο ιστορικό κτίριο, που θα το στεγάσει.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


- 10:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. στο Αρχοντικό Αντωνόπουλου
Το κτίριο θα είναι ανοικτό και επισκέψιμο για το κοινό


- 20.30 μ.μ. – στην πλατεία Ι.Ν.Αγ.Χαραλάμπους
Παρουσίαση του χθες, του σήμερα και του αύριο του κτιρίου και της σημασίας του για τον πολιτισμό και τον τουρισμό της Δημητσάνας.


Κεντρικοί ομιλητές: Σ. Φωτοπούλου (Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νεότερου Πολιτιστικού Αποθέματος & Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού), Δ. Αγγελοπούλου (Φιλόλογος – Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών).


Στη συνέχεια, η πλατεία θα πλημμυρίσει μουσική και τραγούδι από το μουσικό σχήμα "Εκτός Σχεδίου" (Παναγιώτης Παπαδημητρίου αρμόνιο - Θέμης Καττής: μπουζούκι, φωνή – Ντόρα Ροζή: τραγούδι).


Είσοδος ελεύθερη


Χορηγός: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ)

Ενώ τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 21.30 στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης ο Δώρος Δημοσθένους, συνοδευόμενος στο πιάνο από τον σολίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη, καταθέτει αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο, ελαφρά ελληνικά, λαϊκά και ρεμπέτικα.


Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων "Στον Κύκλο της Σελήνης"

Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες: Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Κεφαλάρι Αϊ- Γιάννη,
22007 Δημητσάνα.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων