ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Η ιστορία με την Κ.Ε.ΔΗ.Τ. καταντά σίριαλ" (VIDEO)

Ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (11/08) αναφέρθηκε στα σκουπίδια, την Κ.Ε.ΔΗ.Τ., τον παιδικό σταθμό "Καραμελόσπιτο" και τον λόγο απουσίας της παράταξής του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

 
Όσο αφορά στην λειτουργία της εμποροπανήγυρης Τεγέας δήλωσε τα εξής: "Δεν θα είχαμε αντίρρηση να ψηφίσουμε τον κανονισμό αν προέβλεπε την αλλαγή της χωροθέτησης. Κατηγορούμαστε ότι δεν κάνουμε κλήρωση σε ιδιωτικούς χώρους είτε Τεγεατικούς, είτε ιδιωτικούς αλλά δεν έγινε καμία κλήρωση από τον κ. Παυλή".


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λόγο που η παράταξή του απουσίαζε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (10/08) λέγοντας: "Εδώ και 4 χρόνια στην γενέτειρα του μεγάλου ποιητή Νίκου Γκάτσου γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις. Φέτος η εκδήλωση ήταν την ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου".


"Τουλάχιστον άστοχο μέσα από την Κ.Ε.ΔΗ.Τ. να δίνουμε 140.000 ευρώ για καλλιτεχνικό διευθυντή και σύμβουλο επικοινωνίας για την πολιτιστική πρωτεύουσα 2021 και από την άλλη να έχουμε την απουσία του Δήμου στην εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάτσου".


Ο πρώην Δήμαρχος μίλησε και για την Κ.Ε.ΔΗ.Τ. λέγοντας: "Αυτή η ιστορία με την Κ.Ε.ΔΗ.Τ. καταντά σίριαλ. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το πόρισμα του ορκωτού λογιστή".


"Δυστυχώς θα μας αναγκάσουν να προβούμε σε σχετική μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πρωτοδικών Τρίπολης για να δούμε τι γίνετε με την διαχείριση της Κ.Ε.ΔΗ.Τ."


Τέλος ο κ. Σμυρνιώτης είπε για τα σκουπίδια στο Άγιο Βλάση: "Ο κ. Παυλής μας είχε πει ότι τον Μάϊο δεν θα υπάρχουν σκουπίδια στον Άγιο Βλάση, δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο παρά την πολυδιαφημιζόμενη λύση".


Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων