ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ: "O Τεγεατικός Σύνδεσμος έχει μείνει στο 1890" (VIDEO)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος έκανε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί το δημοτικό συμβούλιο και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, ανάμεσα σε αυτά που σχολίασε ήταν και  το πανηγύρι της Τεγέας.


Αρχικά ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στην παράταξη του κ. Σμηρνιώτη που δεν παραβρέθηκε.


Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνος δήλωσε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν από την περιοχή της Τεγέας: "Το πανηγύρι όπως ξέρετέ το διαφεντεύει ο Τεγεατικός Σύνδεσμός και όχι η δημοτική αρχή. Δεν θέλει να καταλάβει ο Τεγεατικός Σύνδεσμος ότι οι νόμοι λένε, όπου γίνονται πανηγύρια είναι ευθύνη των δημοτικών αρχών, των δήμων".


"Τα πράγματα έχουν υποβαθμιστεί πολύ", ενώ συνέχισε: "Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, ακόμα κάποια πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει".


“Αν δεν τρέχαμε τόσο και χωρίς την βοήθεια των περιφερειακών αρχών κινδυνεύαμε ακόμα και τώρα κα μην γίνει το πανηγύρι και όλα αυτά γιατί ο Τεγεατικός έχει μείνει στο 1890. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος το πάλεψε και το πανηγύρι θα γίνει, αλλά του χρόνου θα εφαρμοστούν οι νόμοι".


Σε ερώτηση γιατί παρουσιάζονται τελευταία στιγμή αυτά τα θέματα δήλωσε: "Εδώ και 4 με 5 μήνες ο αρμόδιος του θέματος κ. Βόσνος είχε πάρει εντολή να ξεκινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία για το πανηγύρι, αλλά ο Τεγεατικός σύνδεσμός χανόταν και έφερε τα πράγματα προ τετελεσμένου γεγονότος".


Τέλος είπε χαρακτηριστικά "Το πανηγύρι θα γίνει από τον Δήμο Τρίπολης".

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων