ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Το ευρώ βρίσκεται πάνω από κόμματα και χώρες"

Σημαντικές δηλώσεις έκανε στην ομιλία της στη γερμανική Βουλή, όπου ψηφίζεται σήμερα το ελληνικό πρόγραμμα, η καγκελάριος Μέρκελ.

 

"Δεν γίνεται με τοπικές εκλογές να λέμε ότι δεν ισχύουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες – Είμαστε κοινότητα δικαίου και ευθύνης".



"Ακόμη και με έντονες διαφοροποιήσεις εμείς θα πιστέψουμε πως η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης. Το ευρώ βρίσκεται πάνω από κόμματα και χώρες. Μεταξύ της Ελλάδας και των άλλων λαών της Ευρώπης κατεστράφη το πιο σημαντικό νόμισμα η εμπιστοσύνη. Στις 20 Φεβρουάριου, η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέτεινε το πρόγραμμα βοήθειας όμως η Ελλάδα μονομερώς το διέκοψε δημιουργώντας πρόβλημα στην χρηματοδότησή της. Έτσι διακόπηκε η προσπάθεια. Το αποτέλεσμα του Ελληνικού δημοψηφίσματος ήταν συντρίμμια", είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων