ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δήλωση - σοκ από μέλος της ΕΚΤ

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Λετονίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, Ίλμαρς Ρίμσεβιτς έκανε αιχμηρές δηλώσεις για την Ελλάδα μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

 

"Η εισαγωγή ενός άλλου νομίσματος στην Ελλάδα είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο και μπορεί η Ευρωζώνη να έχει ένα μέλος λιγότερο στο μέλλον" δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Λετονίας.

 

Ο Ρίμσεβιτς είπε όπως μεταδίδει το Reuters, ότι η νομισματική ένωση ετοιμάζεται να ζήσει χωρίς ένα μέλος. "Το ελληνικό έθνος υπήρξε γενναίο και ψήφισε να βρίσκεται εκτός της ευρωζώνης" σημείωσε.


"Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πως βλέπουμε ότι ένα κράτος, που δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, που δεν έχει κάνει την απαραίτητη εργασία, ενδέχεται να βρεθεί εκτός της ζώνης του ευρώ μία μέρα. Και αυτό σημαίνει ότι η ζώνη του ευρώ θα μπορούσε να γίνει ισχυρότερη."

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων