ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα γερμανικά ΜΜΕ για το αποτέλεσμα

Τα γερμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λίγη ώρα μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, σχολίασαν την υπεροχή του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

 

 "Τo 52% των Ελλήνων είπαν "OXI" στους δανειστές", γράφει το γερμανικό περιοδικό "Focus" στην ιστοσελίδα του σχολιάζοντας την πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος.

"Eκλογικό θρίλερ.  Το OXI προηγείται οριακά έναντι του NAI" , γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του αποτελέσματος. "Δραματική η κατάσταση μετά το κλείσιμο της κάλπης. Ποιο τελικά θα επικρατήσει; Το ναι ή το όχι; "

 

"Tο OXI σώμα με σώμα" , γράφει η γερμανική εφημερίδα "Die Zeit"

 

"Το NAI και To OXI προηγείται στο δημοψήφισμα" , γράφει η γερμανική εφημερίδα "Die Welt" επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του αποτελέσματος . Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η διαφορά από το NAI είναι μικρή.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων