ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Μουσικές βραδιές στην Τρίπολη (VIDEO)

Την Τρίτη (23/06) η πλατεία Άρεως "πλημμύρισε" με μελωδίες στο πλαίσιο της τελευταίας εβδομάδας του Φεστιβάλ Πελοποννήσου, το οποίο θα ολοκληρωθεί με μουσικές εκδηλώσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην πόλη της Τρίπολης.

 

Το βράδυ της Τρίτης οι κάτοικοι της Τρίπολης και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χορωδία Μεγαλόπολης, τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Ερμιονίδας και την Φιλαρμονική Λεωνιδίου.

 

Το φεστιβάλ Πελοποννήσου με φιλαρμονικές και χορωδίες από ολόκληρη την Περιφέρεια θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου, με καθημερινές εκδηλώσεις στην πλατεία Άρεως, στις 20:00!

 

Τη μουσική βραδιά παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου, η οποία στον χαιρετισμό της, τόνισε, πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πάντα αρωγός του πολιτισμού και στηρίζει τις φιλαρμονικές της Περιφέρειας και γι΄αυτό τον λόγο εξασφάλισε την αγορά νέων οργάνων και στολών.

 

Το φεστιβάλ συνεχίζεται την Τετάρτη (24/06) όπου θα παρουσιαστούν οι:

 

-  παιδική εφηβική χορωδίας Καλαμάτας - Γυναικείο φωνητικό σύνολο "Μελίφωνον"

- παιδική χορωδία Νεμέας - Χορωδία ενήλικων Νεμέας

- χορωδία Τρίπολης - Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων