ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έργα στο γήπεδο Παναρκαδικού - Κατασκευή γηπέδων τένις

Aνάμεσα στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν και η Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου "Βελτίωση υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Παναρκαδικού" μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Μερικές από τις εργασίες οι οποίες θα γίνουν, είναι η κατασκευή σχάρας από λαμαρίνα 2χλστ, η οποία θα τοποθετηθεί στη στέγη του υπάρχοντας χάνδακα περιμετρικά του γηπέδου, ελαιοχρωματισμός της περίφραξης, υδροχρωματιστοι και γενικότερες κατασκευές των φθορών.

 

Το Δημοτικό συμβούλιο συμφώνησε ομόφωνα για τα παραπάνω έργα.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε και σε έργα, που θα γίνουν στην περιοχή Μπασιάκου, όπου σύντομα θα δημιουργηθούν τέσσερα ανοιχτά γήπεδα τένις και ένα κλειστό.

 

"Θα είναι δημοτικά γήπεδα. Ήρθαμε σε επικοινωνία με την ελληνική εταιρεία τένις προκειμένου να μας δώσουν τις προδιαγραφές, για να ελεγχθούν και σύντομα η πόλη μας, θα αποκτήσει σύγχρονα γήπεδα", δήλωσε ο κ.Παυλής.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων