ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Oι λακκούβες, το πάρκινγκ και οι πιάτσες ταξί (VIDEO)

Για θέματα που απασχολούν τον Δήμο της Τρίπολης, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Βόσνος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Για τις αφετηρίες στις πιάτσες των ταξί:

"Κάναμε τέσσερις συναντήσεις από το Νοέμβρη με όλους τους επαγγελματίες οδηγούς. Καταλήξαμε λοιπόν σε μια πρόταση, την οποία φέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο".

 

"Στόχος μας είναι να μπει μια τάξη. Οι θέσεις που επιλέξαμε είναι σε δοκιμαστική φάση. Αν δούμε πως δεν είναι λειτουργικές θα το επανεξετάσουμε το ζήτημα".

 

Οι αφετηρίες για τις πιάτσες ταξί θα τοποθετηθούν στα εξής σημεία:

- Μια στον άξονα της Ουάσιγκτον

- Μια στην προέκταση της Εθνικής Αντιστάσεως 

- Δυο στην πλατεία Κολοκοτρώνη (η μία με αφετηρία το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο και η άλλη με αφετηρία το γωνιακό σούπερ μάρκετ)

- Μια στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου 

- Μια στην περιοχή του στρατοπέδου

- Εκκρεμεί το θέμα της αφετηρίας για τα ΚΤΕΛ.

 

Για τα χαλασμένα φανάρια στην πόλη της Τρίπολης

"Προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε τα φανάρια. Ζητώ κατανόηση από τους πολίτες. Το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για να μειωθεί το ετήσιο κόστος της συντήρησης των φαναριών από 90.000 ευρώ στα 25.000 ευρώ. Γίνονται προσπάθειες να εκπαιδευτεί και το προσωπικό του Δήμου για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το κόστος συντήρησης".

 

Για τις λακκούβες στους δρόμους

"Οι κακές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με κάποια έργα της ΔΕΥΑΤ, έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άσφαλτο. Επιπλέον η καθυστέρηση που υπήρχε στην προμήθεια ασφάλτου οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Σύντομα θα αποκατασταθούν οι ζημιές υπάρχουν".

 

Για το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος λόγω έλλειψης ελέγχου σε σημεία ελεγχόμενης στάθμευσης

"Βρισκόμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις για αυτά τα θέματα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συσκέψεις για θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων