ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα που σας χρειάζεται η ομάδα που είστε;

Ο Παναρκαδικός περνάει για ακόμη ένα καλοκαίρι πολύ δύσκολες στιγμές και οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Η χθεσινή τέταρτη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού δεν είχε κάτι καινούργιο και έτσι η ομάδα οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Το απερχόμενο Δ.Σ παρότι έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να ηγηθεί ήταν εκεί δείχνοντας πως αγαπάει την ομάδα και δεν την αφήνει μόνη.

Κανείς άλλος όμως δεν παρουσιάστηκε με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα, να μπεί μπροστά και οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Εδώ γεννάται το ερώτημα που είναι όλοι αυτοί που δηλώνουν Παναρκαδικοί και μόνο;

Η ομάδα τους χρειάζεται, και βοήθεια δεν είναι μόνο τα χρήματα, δεν είναι υποχρεωμένος να κουβαλήσει ένα τόσο μεγάλο φορτίο κανείς και ούτε πιθανότατα μπορεί.

Σε κάθε συμβούλιο οι ίδιοι άνθρωποι που έβγαζαν τα κάστανα από τη φωτιά τα τελευταία χρόνια, κανείς άλλος.

Αυτοί που ήταν αντίθετοι στην συνεργασία με τον Αστέρα που είχε θετικά αποτελέσματα, που είναι;

Ένας ιστορικός σύλλογος με 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού για ακόμη μια φορά και τα πράγματα αυτή την φορά φαντάζουν δύσκολα.

Κάποτε ήταν οι Τριπολιτσιώτες παίκτες που έβαζαν πλάτη και έπαιζαν τζάμπα για την ομάδα, για την πόλη για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, τώρα δεν υπάρχουν και ποιός παίκτης θα έρθει χωρίς να πληρωθεί;

Κάποτε ο Νώντας Ψυχογιός σήκωνε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών φορτίων, μαζί με άλλους επιφανείς επαγγελματίες της πόλης, τώρα αυτοί δεν υπάρχουν και δε γίνεται να σπαταλήσουν οι ίδιοι τους κόπους μιας ζωής.

Κάποτε βοήθησε ο Αστέρας με την συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων να αποφέρει καρπούς, ο Κώτσιρας πήγε στον Αστέρα και έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας, το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της αγαστής συνεργασίας των δυο ιστορικών συλλόγων.

Τώρα ποιός;

Ας ελπίσουμε όλοι να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων