ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Συνάντηση με Τατούλη, αύριο οι ανακοινώσεις!

Λίγες ώρες πριν την πολύ κρίσιμη συνέλευση της Τετάρτης (11/07) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη με την "ομάδας διάσωσης" του Παναρκαδικού.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Λίγες μέρες πριν είχατε ενημερωθεί από το a-s για το ότι οι άνθρωποι του Παναρκαδικού έχουν πραγματοποιήσει επαφές με θεσμικούς Φορείς, Βουλευτές, Περιφέρεια και Δήμο Τρίπολης.

Το απόγευμα της Τρίτης (10/07) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/7) στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού.

Η συζήτηση φυσικά στράφηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της Τρίπολης εν όψει της συμμετοχής της στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους της ομάδας που του ανέπτυξαν αναλυτικά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο και από την πλευρά εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει τις απαραίτητες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναρκαδικού, στην δύσκολη αυτή στιγμή.

Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, μετά τη συνάντηση έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους σχετικά με την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κάλεσε όλους τους φίλαθλους του Παναρκαδικού να βρεθούν στην τρίτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/07) ενώ προανήγγειλε εξελίξεις καθώς τόνισε ότι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των επαφών της ομάδας με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Αναλυτικά:

"Οι επαφές της "ομάδας διάσωσης" του Παναρκαδικού με τους θεσμικούς φορείς της Αρκαδίας ( Βουλευτές, Δήμαρχο Τρίπολης ) και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα με τη συνάντηση που είχαμε με τον Περιφερειάρχη. Αύριο στις 7 το απόγευμα τα μέλη του Παναρκαδικού θα ξαναβρεθούν για 3η φορά στα γραφεία της ομάδας για να βγάλουν διοίκηση. Εκεί θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των επαφών που είχαμε με όλους τους θεσμικούς φορείς. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού και γι αυτό καλώ όλους τους φίλους να βρεθούν στην αυριανή Γενική Συνέλευση. Τώρα η ομάδα τους έχει ανάγκη όλους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να βρούμε τη λύση που θέλουμε για να δούμε και φέτος τον Παναρκαδικό στη Γ Εθνική κατηγορία. Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία αλλά η ιδέα δεν πεθαίνει ποτέ! ...και ο Παναρκαδικός είναι ΙΔΕΑ".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων