ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλικό με την Σπάρτη

Ο Παναρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του την Τετάρτη (19/08). Διαβάστε τα νέα της προετοιμασίας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναρκαδικού με δύο προπονήσεις καθημερινά. Τη Δευτέρα (17/08) το απόγευμα η προπόνηση είχε σαν βάση την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Δοκιμάστηκε ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής  και για πρώτη φορά προπονήθηκε ο τρίτος περσινός τερματοφύλακας της ομάδας Αλέξανδρος Ντεβέρος.

 

Σήμερα το πρωί (18/08) οι παίκτες πήγαν στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και στην συνέχεια «έφαγαν» χιλιόμετρα στο γήπεδο. Το απόγευμα έχει πάλι προπόνηση στις 18:00. Ενώ την Τετάρτη (19/08, 18:15) στο γήπεδο του Παναρκαδικού θα διεξαχθεί φιλικό με αντίπαλο την Σπάρτη. Θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται τα διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων