ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας για κάθε επιχείρηση

Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας και Ίντερνετ είναι πλέον διαθέσιμα από τη SkyTelecom. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Tα δύο νέα προγράμματα BUSINESS και PROFESSIONAL δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους. Συνδυάζουν απεριόριστη επικοινωνία, ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων έως 500Mbps και υποστήριξη ενδοεταιρικών δικτύων.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι προσφέρουν.

Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας BUSINESS

Tα νέα πακέτα BUSINESS παρέχουν την πλέον αξιόπιστη και ποιοτική πρόσβαση στο Internet για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μεγάλο τους πλεονέκτημα δεν είναι άλλο από τις σταθερές μεγάλες ταχύτητες 24, 35, 50 και 100 Mbps, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Προσφέρουν επίσης απεριόριστα λεπτά για κλήσεις προς σταθερά, καθώς και έως 240’ ομιλίας προς κινητά. Όλα τα πακέτα BUSINESS είναι επίσης διαθέσιμα με:

ΔΩΡΕΑΝ STATIC IP

ΔΩΡΕΑΝ Άμεση Εγκατάσταση

Σταθερό μηνιαίο λογαριασμό

Προαιρετικές extra υπηρεσίες: Antivirus Security, Premium Customer Support Services 24/7, καθώς και CLOUD Τηλεφωνικό κέντρο / 10 συσκευές για τα Προγράμματα BUSINESS Double Play

Χαμηλή Χρέωση Κινητών εκτός παγίου: €0,09/λεπτό

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας BUSINESS είναι διαθέσιμα με τιμές που ξεκινούν από 34,90€ το μήνα για τα προγράμματα BUSINESS Double Play και από 29,90€ για τα προγράμματα BUSINESS Internet Only.

Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας PROFESSIONAL

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας PROFESSIONAL φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα Internet Υπερυψηλών Ταχυτήτων έως και 500Mbps για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι ταχύτητες των προγραμμάτων είναι συμμετρικές, υποστηρίζοντας πλήρως ακόμα και τις πιο αυξημένες επιχειρηματικές ανάγκες επικοινωνίας, λειτουργίας και ασφάλειας κάθε ενδοεταιρικού δικτύου. Αποτελούν επίσης ιδανική επιλογή και για χώρους που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό επισκεπτών όπως: χώρους εκδηλώσεων, κέντρα διασκέδασης, μουσεία και γήπεδα.

Όλα τα πακέτα BUSINESS διατίθενται επίσης με:

ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη Χώρου

ΔΩΡΕΑΝ STATIC IP

ΔΩΡΕΑΝ Άμεση Εγκατάσταση

ΔΩΡΕΑΝ Εξοπλισμό

ΔΩΡΕΑΝ Antivirus Security

Προαιρετικές extra υπηρεσίες: Premium Customer Support Services 24/7, καθώς και CLOUD Τηλεφωνικό κέντρο / 10 συσκευές για τα Προγράμματα BUSINESS Double Play

Χαμηλή Χρέωση Κινητών εκτός παγίου: €0,09/λεπτό

Τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας PROFESSIONAL προσφέρονται με τιμές που ξεκινούν από 149,00€/μήνα.

Κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα με την εγγύηση της SkyTelecom

Αναζητάς την κορυφαία επαγγελματική επιλογή για την υποστήριξη της επιχείρησής σου; Αναβάθμισε την επικοινωνία και την παραγωγικότητά των εργαζομένων της, αξιοποιώντας τα νέα προγράμματα SkyTelecom, τα πρώτα στην Ελλάδα με ταχύτητες έως 500Mbps. Η SkyTelecom είναι ο νέος στρατηγικός συνεργάτης που σου προσφέρει απόλυτη ευελιξία με εγγυημένες λύσεις που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη, εξασφαλίζοντας σου απόλυτη σιγουριά και κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης 24/7.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας.

*Ολα τα πακέτα αφορούν συμβάσεις 24 Μηνών. Κόστος Φορητότητας 9,90€.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων