ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τράβα μπρος!

Μετά την δραματική μας νίκη απέναντι στο Ψυχικό,που μας εξασφάλισε τη συμμετοχή μας στα play-out,ο Αρκαδικός κοιτάει ΜΟΝΟ μπροστά!

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

Ύστερα από καιρό η ομάδα μας έβγαλε πάθος-καρδιά-εγωισμό μέσα στο γήπεδο,παρόλα τα γνωστά προβλήματα στην άμυνα,κατάφερε να λυγίσει το σκληρό Ψυχικό,και έτσι να χαρίσει μια σπουδαία νίκη πρώτα στον εαυτό του και μετά στον κόσμο του,που για ακόμα μια φορά τον "έσπρωξε" στα δύσκολα!

Τώρα,αμέσως μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα.μπήκαμε σε  εβδομάδα διπλής αγωνιστικής,έχουμε μπροστά μας 2 ομάδες που έχουν βάσιμες ελπίδες για την 5η θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου άρα όλα βρίσκονται στο κόκκινο!

Ο μαχητής κόουτς μας Μάριος Δεσποτάκης προετοιμάζει την ομάδα μας για το παιχνίδι στην Αθήνα με τον Εθνικό, (Τετάρτη,11/04,@ 17.00) όσο καλύτερα μπορεί,με κύριο στόχο του να σταθεροποιήσει την απόδοση μας, αφού αυτό είναι πολύ σημαντικό όσο φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής!

Ο βασικός στόχος είναι όταν βρεθεί στα play-out να είναι στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση,δεν κοιτάμε καθόλου πίσω,σκύβουμε το κεφάλι,δουλεύουμε σκληρά και συνεχίζουμε!!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων