ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με φόντο τα play-out!

Mια κοπιαστική κανονική περίοδος με πολύ δύσκολα παιχνίδια φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της!

 

 Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

Έτσι τώρα, απέναντι στο Ψυχικό (Μ.Τετάρτη, ΔΑΚ Τρίπολης@17,00, LIVE Αρκαδία 93,8 σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά) ο Αρκαδικός καλείται να επανέλθει στις αξιοπρεπείς εμφανίσεις, αφού κακά τα ψέμματα, στα 3 τελευταία παιχνίδια ΔΕΝ βλέπεται!

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα έχει στόχο, που πρέπει να εξασφαλιστεί και αυτός στο 100%, τα play-out, κρυφοκοιτάζουμε από τώρα και τον αντίπαλο μας εκεί (που ΔΕΝ θέλουμε το Μαρούσι),άρα όταν έρθει εκείνη η ώρα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!

Στο σύγχρονο και πολύ γρήγορο μπάσκετ τα πάντα είναι ρευστά, κυρίως μεταξύ ομάδων που είναι της ίδιας δυναμικότητας!

Έτσι και στους αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Α2,θα πρέπει να ξεπεράσουμε ακόμα και τους ίδιους μας τους εαυτούς!

Επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε πάθος,ενέργεια.ηρεμία για να πετύχουμε το στόχο!Στοιχεία που εδώ και καιρό μαζί λείπουν, και που πρέπει πάση θυσία να τα ανακτήσουμε! Αρχής γενομένης με το Ψυχικό ας το κάνουμε πράξη λοιπόν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων