ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μετέωρο βήμα του Αρκαδικού...

Θα συμφωνήσουμε ότι με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην Καστοριά το προηγούμενο Σάββατο,ο Αρκαδικός ΔΕΝ πάει πουθενά!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πλατανιάς

Όσο και αν μας πληγώνει αυτό,είναι η σκληρή πραγματικότητα και με αντίστοιχες εμφανίσεις, δεν μας αξίζει να μείνουμε στην Α2!

Θα πει κανείς ότι η Καστοριά έχει τριπλάσιο μπάτζετ εν συγκρίσει με τον Αρκαδικό, έχει ρόστερ με μεγάλη εμπειρία,αλλά εγώ μιλάω για τον τρόπο και την ευκολία που ήρθε η ήττα και όχι τόσο για αυτήν! Έτσι,τώρα,απέναντι στον Αμύντα, η ομάδα μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές της,να βγάλει χαρακτήρα και να διεκδικήσει πράγματα!

Οφείλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Ζούπα και την παρέα του, αφού κάλλιστα αυτό το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί μια πρόβα τζενεράλε για το κοντινό μας μέλλον,στα play-out,και με μειονέκτημα έδρας!

Η παραμονή δεν θα μας χαριστεί και γιαυτό κάθε βήμα μας από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι σταθερό και δυνατό, αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι μεγάλο κρίμα να χάσουμε την κατηγορία

Για να δούμε λοιπόν..

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων