ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιχείρηση ανασύνταξη!

Το παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν, και άπαντες στον Αρκαδικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εξίσου σημαντικό παιχνίδι με την Καστοριά(Σάββατο 24/03, ΔΑΚ Τρίπολης,Live Αρκαδία 93,8 ).

 

Ελλάδα Αίγυπτος

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για την ήττα στην Πάτρα, κυρίως για το μέγεθός της! Ταυτόχρονα όμως ξέρουν στην ομάδας μας ότι οφείλεται εν μέρη στην κούραση αλλά και στην πίεση που υπάρχει από τους συνεχόμενους "τελικούς" που παίζουμε εδώ κ αρκετό καιρό!

Ο εξαιρετικός κόουτς μας Μάριος Δεσποτακής, ως οφείλει, ανασυντάσσει την ομάδα, κυρίως ψυχολογικά, αφού η Καστοριά είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και άκρως επικίνδυνη!

Οι αγωνιστικές που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολες, όμως όταν μιλάει η έδρα μας όπως στα 2 τελευταία μας παιχνίδια εδώ στην Τρίπολη, ο Αρκαδικός μπορεί να πετύχει αυτό που πριν λίγο καιρό έμοιαζε ανέφικτο!

Ομάδα και κόσμος περπατάνε μαζί αυτόν τον δύσκολο δρόμο, ως το τέλος, παίκτες και τεχνικό τιμ ζητάνε αυτήν την συμπαράσταση ,αφού κακά τα ψέματα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε και θέλουμε να σωθεί η ομάδα!

Ραντεβού στο γήπεδο!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 

 COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων