ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρνείται να τα παρατήσει!

Ο Αρκαδικός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!  Σε ένα επικό παιχνίδι απέναντι στον Παπάγου, πήρε μια σπουδαία νίκη, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφάλισε τα play-out, μια διαδικασία αγώνων που μπορούν, όπως και πέρυσι. να του χαρίσουν την παραμονή στην Α2.

 

 

Ουνικάχα Παναθηναϊκός

Αν προσπαθήσουμε να χαρακτηρίσουμε την ομάδα μας φέτος νομίζω ότι ταιριάζει η έκφραση "αρνείται να τα παρατήσει", και τώρα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μένουμε Πελοπόννησο, η ομάδα ταξιδεύει στη Πάτρα για το δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, καλείται να επιβεβαιώσει την πιο πάνω έκφραση και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί!

Οι παίκτες μας θέλουν να αποδείξουν πράγματα. και τώρα έχουν την ευκαιρία, μετά από καιρό, σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα ,να παίξουν το μπάσκετ που πρέπει και θέλουν!

Ο Αρκαδικός, κακά τα ψέματα, έχει χτίσει μια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό και σε κανένα παιχνίδι!

Το ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά δεν το συζητώ, ειδικά αν θες να διεκδικείς σπουδαία πράγματα! Προς το παρόν όμως  ,καθώς βρισκόμαστε στη μέση ενός βουνού που καλούμαστε να περάσουμε, επικεντρωνόμαστε στο στόχο της παραμονής και στο πολύ σημαντικό επόμενο παιχνίδι με την Καστοριά, και απλά συνεχίζουμε τον πόλεμο....

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων