ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα Επίθεση!!

Ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή έγινε! Ακόμα και αν κοντέψαμε να μείνουμε από καρδιά, ο Αρκαδικός, χάρη σε 2 βολές του Γιάννη Προδρόμου, ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο του πολύ καλού Ερμή Αγιάς και πήρε μια νίκη χρυσάφι για τη συνέχεια!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από τους 2 βαθμούς της νίκης η ομάδα του κόουτς Δεσποτάκη ισοφάρισε και σε 1-1 τις νίκες απέναντι στη Θεσσαλική ομάδα και τώρα πάει στην Καρδίτσα πραγματικά για το ματς της χρόνιας!

Έχοντας στις αποσκευές του τη νίκη από το πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη,πάμε να κάνουμε το διπλό,να πετύχουμε το 2-0,έτσι ώστε να "σφραγίσουμε" τα play-out,και έπειτα να "σημαδέψουμε" την Καρδίτσα σε αυτά, θέλοντας μόλις 1 νίκη ακόμα!

Εύκολα καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε την σημασία αυτής της νίκης, και πιο πολύ το ξέρουν τα ίδια τα μέλη της ομάδας μας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο!

ΑΥΤΟ το παιχνίδι μαζί με το επόμενο, εδώ στην Τρίπολη με τον Παπάγου, θα κρίνουν πολλά! 

Ώρα λοιπόν για φουλ επίθεση από τον Αρκαδικό μας, για να έρθει εκτός από την κανονική και η μπασκετική Άνοιξη!

 

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 

 COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

 

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων