ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρονιά πρόκληση!

Το  2018 ήρθε και ο Αρκαδικός καλείται να το υποδεχτεί όπως ακριβώς αποχαιρέτησε το 2017!
Με νίκες και καλές εμφανίσεις που θα του δώσουν τον Μάιο τη δυνατότητα να παραμείνει στην Α2 και να συνεχίσει να κρατάει ψηλά τη σημαία του Αρκαδικού μπάσκετ όπως το κάνει τόσα χρόνια άλλωστε!
 
Απέναντι στον Εθνικό είδαμε πράγματα και θαύματα,για 30 λεπτά η ομάδα μας ήταν διαστημική,αλλά το 20-42 σκορ του τέταρτου δεκαλέπτου πραγματικά μας κοψοχόλιασε!!
 
Τέλος καλό,όλα καλά όμως,στην Λευκάδα ανήμερα του Άη Γιαννιού, τα "πρέπει" και τα "θέλω" της ομάδας μας είναι απαραίτητο να "βγουν" στο παρκέ έτσι ώστε να διεκδικήσουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας!
 
Μια νίκη που αν έρθει θα μας ανεβάσει ψηλά σε όλα τα επίπεδα ,έτσι ώστε και την άλλη εβδομάδα απέναντι στον Δούκα στην έδρα μας,να δούμε επιτέλους πιο πολύ φως στο βάθος του τούνελ της ανταγωνιστικότατης φετινής Α2!
 
Υπέρβαση ΤΩΡΑ λοιπόν,για να είμαστε έτοιμη ως ομάδα να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της νέας χρονιάς και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην ελίτ του ελληνικού επαρχιακού μπάσκετ όπως τόσα χρόνια κάνουμε!
 
Υ.Γ.: Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.
 
COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar
φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club
καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων