ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιβίωση Τώρα!

Κάθε χρόνο στις 20 Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί να γιορτάζουμε την Διεθνή Ήμερα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης! Έτσι όπως ευχόμαστε να κάνει και η ομάδα του Εθνικού απέναντι στον Αρκαδικό μας, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τη συνέχεια!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής στη Α2, με τον Εθνικό να είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα μέχρις στιγμής αφού συμπληρώνοντας το 1/3 του πρωταθλήματος έχει 4 νίκες σε 10 παιχνίδια, ενώ η ομάδα μας έχει "κολλήσει'' στη μία.
 
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς λοιπόν αν θέλουμε να επιβιώσουμε για την εξίσου δύσκολη συνέχεια, και αυτό το ξέρουν όλοι στην ομάδα!
 
Το παιχνίδι στο Ψυχικό πέρασε και, είχαμε μια από τα ίδια για την ομάδα μας, ο νέος κόουτς Μάριος Δεσποτάκης είδε αυτά που ήθελε να δει αλλά και αυτά που δεν ήθελε, και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στη Τρίπολη και τελευταίο επίσημο για το 2017!
 
Πρέπει επιτέλους η ομάδα μας (μπασκετικά) να ''ανοίξει'' το κλειστό της μυαλό και να κλείσει το ''ανοιχτό" της στόμα, να περάσει στις πράξεις, και να βγάλει στο γήπεδο όλα αυτά που μπορεί!
 
Αν δεν είναι ο κάθε παίκτης σοβαρός και στα 40 λεπτά του αγώνα είτε όταν παίζει είτε όταν δεν παίζει, μην έχει απαιτήσεις, μόνο όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πράγματα, και ακριβώς αυτό πρέπει να πετύχει και ο κόουτς!
 
Το ξαναλέω, εγώ πιστεύω σε αυτήν την ομάδα,και απέναντι στον Εθνικό, (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, LIVE Aρκαδία 93,8 στις 17.00, σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά) ο Αρκαδικός καλείται να παίξει ΠΡΩΤΑ για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους!
 
 Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.
 
COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar
φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club
καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων