ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζήτημα τιμής!

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αρκαδικός έχει θέματα εκτός έδρας και μάλιστα μεγάλα!Και δεν μιλάω τόσο για τις ήττες αλλά για τον τρόπο που έρχονται αυτές!Δεν γίνετε απέναντι στον Απόλλων Πατρών να παίζουμε μπασκετάρα και μετά από μια εβδομάδα απέναντι σε μια (θεωρητικά) κατώτερη ομάδα  να έχουμε χάσει από το πρώτο ημίχρονο!!

Δεν ξέρω τι φταίει άλλα σίγουρα πρέπει όλοι πια να αναλάβουν τις ευθύνες τους ,από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα ,και αρχής γενομένης από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον παντοτινό σε όλες τις κατηγορίες αντίπαλο Αμύντα (ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 ,LIVE στις 17.00,ΔΑΚ Τρίπολης,σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά) να κάνουν οι παίκτες μας το αυτονόητο ,να αρχίσουν επιτέλους να κερδίζουν ,αν θέλουν 3 αγωνιστικές έως  τα Χριστούγεννα, που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ να πετύχουμε το λιγότερο ένα 2/3 ,να κάνουν  όλοι καλές γιορτές και να μην έχουμε άλλα....

Μια ομάδα όπως ο Αρκαδικός έχει μια τιμή και ένα όνομα στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια με αδιάκοπη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες και επομένως ΟΛΟΙ θα πρέπει αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους!

Είναι ζήτημα τιμής και αξιοπρέπειας να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι αδιαπραγμάτευτο!

H Α2 έχει ανηφόρα αλλά η θέα θα είναι τέλεια,και επειδή κάνεις δεν είναι δίπλα μας παρά μόνο εμείς,ας παίξουμε επιτέλους μπάσκετ..........

Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων