ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να κάνει σεφτέ!

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική και μετά από 4 ήττες ήρθε η ώρα εδώ στη Τρίπολη απέναντι στην Καρδίτσα (Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 17,00, LIVE Αρκαδία 93,8) ο Αρκαδικός μας, να κάνει σεφτέ στις νίκες!
 
Μια πρώτη νίκη που θα είναι το εφαλτήριο και για άλλες αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι ειδικά στην έδρα μας ΔΕΝ πρέπει να χάνουμε παιχνίδια! Την προηγούμενη  αγωνιστική χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, χάσαμε μια μάχη για ένα καλάθι, αλλά όχι τον πόλεμο!
 
Ο ''πόλεμος'' έχει ακόμα 26 μάχες, και μετά από αυτές θα κριθούν όλα! Με τις επιστροφές όλων των παικτών του, ο Αρκαδικός αλλάζει επίπεδο και απέναντι στην Καρδίτσα, μπροστά στο καταπληκτικό και άκρως μπασκετικό κοινό του, ο ΣΕΦΑ μπορεί να παίξει το μπάσκετ που θέλουμε όλοι!
 
Πλήρης σε όλες τις θέσεις και γεμάτος ενέργεια αφού ο κόουτς Κουστένης μπορεί να κάνει πια το ροτέισιον που απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ, είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα με τις πολλές ιδιαιτερότητες!
 
Σε μια δύσκολη εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, πρέπει ο κόσμος της Τρίπολης να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, έτσι ώστε να καταφέρουμε και φέτος να μείνουμε στον ''αφρό'' του ελληνικού μπάσκετ αφού κακά τα ψέμματα, η αναγνωρισιμότητα του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χωράς μας, είναι ένα ''παράσημο'' που έχει χτιστεί με πολύ κόπο και χρήμα.
 
Είναι κρίμα να το χάσουμε αυτό, σε ένα γήπεδο-στολίδι που έχουν παρελάσει παίκτες θρύλοι και θα περάσουν πολλοί ακόμα. I LOVE Karditsa λοιπόν όπως λέει και η πολύ γνωστή ταινία, και θα την αγαπάμε πιο πολύ αν την κερδίσουμε κιόλας!
 
Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.
 
COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar
Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                    OGGI night club
Καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων