ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να πει το δικό του ''ΟΧΙ''

Φτάνοντας στην 4η αγωνιστική της φετινής Α2 και με τον Αρκαδικό μας να κάνει ένα κακό ξεκίνημα με 3 ήττες, επιτέλους μπαίνουμε σε μια δυάδα αγώνων που έχοντας πια όλους τους παίκτες  στην διάθεση του ο Τζίμμης Κουστένης, και μπορεί και θέλει να είναι αισιόδοξος!
 

Σίνης - Κούτρας- Πέλτιερ είναι πια 100% έτοιμοι να μπουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και έτσι απέναντι στον Ερμή Αγίας , μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, ο Αρκαδικός καλείται μια μέρα μετά την Επέτειο του ''ΟΧΙ'' του λαού μας στους Ιταλούς το 1940,να πει το δικό του μεγάλο ΟΧΙ στην  4η ήττα, που θα τον αγχώσει πολύ στη συνέχεια, υποδεχόμενος την Καρδίτσα στην Τρίπολη!

Μιλάμε για μια δυάδα αγώνων που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας να ανέβει βαθμολογικά και να δει με άλλο μάτι την δύσκολη συνέχεια στην απαιτητική φετινή Α2.Με όλα τα όπλα του ο Αρκαδικός μας μπορεί να είναι πιο δυνατός,πιο σοβαρός και με πλούσιες αμυντικές και επιθετικές επιλογές αφού πραγματικά Τώρα είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις!
 
Η ομαδα μας ξέροντας τα λάθη της, καθυστερώντας στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία για διάφορους λόγους,είναι έτοιμη πια να κάνει το come-back και να κάνει αισθητή και φέτος την παρουσία της στο πρωτάθλημα! Στην ουσία, μια ήττα από τις 3 που έχουμε, είναι εκτός προγράμματος, αυτήν με την Λάρισα, και έχουμε το περιθώριο να την καλύψουμε αφού έρχονται  ακόμα 27 αγωνιστικές!
 
Συμπερασματικά, με την ομάδα πλήρεις θα ψάξει να βρει το χώρο του σε αυτήν την τόσο ανταγωνιστική κατηγορία και να θυμίσει σε όλους ποιος είναι! Αρκεί να είναι σοβαρός και διαβασμένος αφού και το παραμικρό λάθος τιμωρείται! Όλα είναι δυνατά λοιπόν για την ομάδα μας, μπορεί να κάνει το Ρουά ματ σε αυτόν τον αγώνα εκτός έδρας έτσι ώστε να επανέλθει δυναμικά για την δύσκολη συνεχεία!
 
Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.
 
COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar
φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club
καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων