ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντάρτης στα Δυτικά Προάστια!

Εξ ορισμού το παιχνίδι του Σαββάτου 21/10, στο Περιστέρι είναι από εκείνα που έχει σημειωθεί στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Αρκαδικού στα χαμένα. Όχι γιατί ο Αρκαδικός φοβάται ή γιατί δεν θέλει να κερδίσει,αλλά λόγω των συνθηκών και καταστάσεων στην ομάδα με τους τραυματισμούς, νομίζω ότι η λογική αυτό απλά λέει!
 
Φάνηκε από το παιχνίδι με την Λάρισα πόσο σημαντικό είναι ένα γεμάτο ρόστερ και πόσο πολύ μας έλειψε. Οι απουσίες των Πέλτιερ, Σίνη, Κούτρα, βασικότατων παικτών, στοίχισε πολύ στην ομάδα παρόλο που όλα τα υπόλοιπα παιδιά προσπάθησαν και έφτασαν κοντά σε μια επική ανατροπή, που αν ολοκληρωνόταν θα ήταν ονειρική!
 
Το κοντέρ όμως γράφει 0 στα 2, και τώρα σε αυτό το παιχνίδι με το φαβορί για την άνοδο στην Α1 Περιστέρι, η ομάδα του Τζίμμη Κουστένη πηγαίνει για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, χωρίς άγχος και πίεση! Τα καλύτερα παιχνίδια πολλές φορές είναι με τους καλύτερους αντιπάλους, και γι' αυτό οι παίκτες τις ομάδας μας αν πάνε ως ''αντάρτες'' σε πόλεμο, μόνο να κερδίσουν θα έχουν, ακόμα και εάν χάσουν το ματς!
 
Μια καλή εμφάνιση θα δώσει ενέργεια και ελπίδα για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια που μαζί με τις επιστροφές των τραυματισμένων παικτών, η ομάδα μας μπορεί να πατήσει το γκάζι και να πάει πιο ψηλά!Και μόλις  αποκτήσει και την ομοιογένεια που απαιτείται τότε πραγματικά θα δούμε τον πραγματικό Αρκαδικό,την ομάδα που όλοι θέλουμε να γεμίζει τόσο όμορφα τα Σάββατα μας!
 
Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.
 
COPPOLA CANTINA                               MEDICIN ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Καφέ-πιτσαρία ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ          NEGRO Style Bar
Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                       OGGI The Full Project night club
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων