ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να ξεκινήσει σωστά!

Το έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα: ''Η ομάδα μας κακά τα ψέμματα ΔΕΝ είναι έτοιμη''. Και δεν είναι απλά μια δικαιολογία αλλά ένα πραγματικό γεγονός.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο ιστορικό Μαρούσι παρόλο που τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη πάλεψαν, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι καλό με αποτέλεσμα το 84-68 να έρθει σαν ήττα εντός προγράμματος. Το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα μας όμως (14/10, 17:00, LIVE Αρκαδία 93,8) απέναντι στη Λάρισα, ο Αρκαδικός δεν βλέπει τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη!

Η προετοιμασία γι' αυτό το παιχνίδι συνεχίζετε κανονικά, παρόλο τους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής στο φιλικό με τον Οίακα Ναυπλίου το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Τρίπολης. Όλοι είναι μια γροθιά για να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής Α2 και εκεί έχουν εστιάσει άπαντες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μόνο αν προστατεύεις την έδρα σου και πάρεις σχεδόν όλα τα ματς μέσα σε αυτήν μπορείς να κοιτάς ψηλά! Ο Αρκαδικός τόσα χρόνια το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Γι'  αυτό και είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσει και ο κόσμος της Τρίπολης όπως κάνει πάντα άλλωστε! Η συντριβή της Λάρισας μέσα στην έδρα της από το Περιστέρι δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα μας γιατί πάντα μετά από τέτοια αποτελέσματα, οι ομάδες που τα παθαίνουν παρουσιάζονται πάντα ακόμα πιο συγκεντρωμένες και βγάζουν τρομερό εγωισμό!

Ακριβώς όπως πρέπει να κάνουμε και εμείς αφού ΚΑΙ μπορούμε αλλά ΚΑΙ πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά, με μια νίκη που θα μας δώσει το χρόνο αλλά και την ηρεμία για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια σε αυτό το πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων