ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός να γουστάρεις!

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι μετά το μπαράζ μεταγραφών που πραγματοποίησε η ομάδα μας,ο Αρκαδικός μας, τις τελευταίες 10 μέρες, ότι νομίζαμε ΓΙΑ φέτος το ξεχνάμε!
 
 
Εκεί που πολλοί νόμιζαν και έλεγαν ότι ''ο Αρκαδικός δεν θα κατεβεί στην Α2 φέτος'', ''ο Αρκαδικός θα παίξει τοπικό'',''ο Αρκαδικός θα είναι για γέλια φέτος'',κτλ, κτλ, ξαφνικά αυτοί που ΞΕΡΟΥΝ από μπάσκετ και Α2 φυσικά,αρχίζουν όχι απλά να υπολογίζουν την ιστορική ομάδα της πόλης μας, αλλά και να την φοβούνται!!Και πριν προλάβετε να με κατηγορήσετε ότι τα λέω αυτά γιατί είμαι πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα και γράφω συναισθηματικά,να εξηγήσω πολύ απλά τι εννοώ!
 
Το πιο βασικό απ'όλα, η ομαδα μας έχει σοβαρή διοίκηση και ΠΟΛΥ σοβαρό πρόεδρο.Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για αυτό!Ο νοών νοείτω! Επίσης, έχει πολύ καλό ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Ο Τζίμης Κουστένης είναι ένας πολύπειρος και εξαιρετικός τεχνικός που το έχει αποδείξει πολλά χρόνια σε όλες τις ομάδες που ήταν!Πάρα πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει έναν τέτοιο ''στρατηγό'' στον πάγκο της!
 
Σημαντικότατοι και βασικοί από πέρυσι παίκτες έμειναν και φέτος,όπως ο Σάββας Τζουγκαράκης,ο Κανέλλος Γαρμπής και ο Γιάννης Προδρόμου,3 αθλητές που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα ,διανύοντας την καλύτερη τους μπασκετική ηλικία!
 
Ένας ξένος που έρχεται μεν από ένα άγνωστο για πολλούς πρωτάθλημα,αλλά δε,πολύ δύσκολο για εμάς που ξέρουμε,το Σουηδικό, ο Τζόρνταν Πελτιέρ, και μάλιστα με εξαιρετικά στατιστικά! Αποστολίδης, Κούτρας, Σίνης, Βλάχος, Λυμπερέας,Μαραγκάκης, είναι μια εξάδα παικτών που έχουν και την εμπειρία αλλά και την όρεξη όχι απλά να παλέψουν για την ομάδα ,αλλά μέσο αυτής να ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ακόμα πιο πολύ μιας και το όνομα του Αρκαδικού,κακά τα ψέμματα τα τελευταία χρόνια ''μετράει'' πολύ στα βιογραφικά όλων των παιχτών ,και όλοι αυτοί που ήρθαν στην ομαδα φέτος ,ΚΑΙ θέλουν ΚΑΙ μπορούν να πετύχουν πολλά!!!
 
Άρα μιλάμε για μια δεκάδα παικτών πάρα πολύ δυνατή, ήδη η δουλειά που γίνετε καθημερινά στο κλειστό της Τρίπολης είναι σημαντική και επίπονη με ταχεία μαθήματα εκμάθησης από τον κόουτς,με αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, το Σάββατο 7/10, στο Μαρούσι, στην πρεμιέρα της Α2 η ομάδα μας να κατέβει χωρίς άγχος για να κερδίσει το παιχνίδι!
 
Κακά τα ψέμματα ΔΕΝ είμαστε έτοιμη,όμως ποντάρουμε στην όρεξη για διάκριση αλλά και την τύχη,έτσι ώστε όσο περνάει ο καιρός , παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, και σύντομα όλοι μας θα βρούμε μέσα από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στόχο της ομάδας μας, που πιστέψτε με δεν είναι απλά να σωθεί!!
 
Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι όμως! Φέτος θα έχουμε μια ομάδα που θα μας αρέσει αυτό που θα βλέπουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου,μια ομάδα-γροθιά,που θα δίνει το 100% στο παρκέ!Αρκαδικός να γουστάρεις λοιπόν, καλό πρωτάθλημα με υγεία Αρκαδικέ μας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων