ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός reloaded...

Ο Χρήστος Γεννιάς σχολιάζει το χτίσιμο του νέου Αρκαδικού από το μηδέν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΚ

Σαν σήμερα  ο Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνει, σε ηλικία 26 ετών, την ειδική θεωρία της σχετικότητας και την περίφημη εξίσωσή του Ε=mc2, σε άρθρο του στο γερμανικό περιοδικό "Χρονικά της Φυσικής".

Πρόκειται για την καλύτερη θεωρία που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος, για να εξηγήσει τη βαρύτητα. Μία θεωρία η οποία επιτρέπει, σήμερα, σε επιστήμονες από κάθε πεδίο, να αντιμετωπίζουν τον κόσμο με μεγαλύτερη κατανόηση, να αντιλαμβάνονται τον χώρο και τον χρόνο διαφορετικά.

Έτσι ακριβώς όπως καλείται να κάνει και ο νέος κόουτς του Αρκαδικού μας, ο κ. Τζίμμης Κουστένης, στον λιγοστό χρόνο που διαθέτει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 (07/10,εκτός με Μαρούσι)!Να μεταφέρει στους παίκτες του και στο ρόστερ που χτίζει μέρα με τη μέρα, πως να αντιλαμβάνονται όλα αυτά που έχει στο μυαλό του στον σωστό μπασκετικό χώρο και χρόνο!

Ένα ρόστερ, που σιγά σιγά αποκτά ποιότητα και βάθος, με τα πρώτα μηνύματα κατά την ταπεινή μου άποψη να είναι άκρως θετικά! Οι παραμονές τριών εξαιρετικών αθλητών και χαρακτήρων σαν τους Τζουγκαράκη,Προδρόμου,Γαρμπή είναι η βάση ενός πολύ σημαντικού μπασκετικού συνόλου και αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι  ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά την περυσινή περιπέτεια του ,ο Γιώργος Κοψαύτης,τότε ο Αρκαδικός δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Ηδη οι νεαροί Μαραγκάκης (από Ηράκλειο )και Τζαιδάς (από εφηβικό του Ολυμπιακού) είναι άλλες 2 σημαντικές προσθήκες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα, και φυσικά έπεται συνέχεια! Καθημερινά η διοίκηση της ομάδας δουλεύει πυρετωδώς για να κάνει την ομάδα ακόμα πιο δυνατή,πολλά και σημαντικά  ονόματα ''παίζουν'' στο τραπέζι, έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι αρκετά έτοιμη για να διεκδικήσει  ότι της αναλογεί!

Πολύ σημαντική θα είναι η προσθήκη του ξένου παίκτη  στην ομάδα μας,ενός αθλητή που ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει τον ηγέτη (ειδικά στο σκοράρισμα) αυτού του συνόλου!

Σίγουρα έρχονται πολύ καλές μέρες για την ομάδα μας, και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια αφού δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας μας τι μας έχει χαρίσει και τι έχουμε ζήσει μαζί τα τελευταία χρόνια,ακριβώς όπως λέει και το σλόγκαν του Αρκαδικού! Μαζί Μπορούμε Να Πετύχουμε Πολλα! Αρκαδικός reloated λοιπόν...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων