ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ελλάδα στα εύκολα, ΕΛΛΑΔΑΡΑ στα δύσκολα!

Μπορεί να βρίσκομαι στη Σαντορίνη για επαγγελματικούς λογούς όλο το καλοκαίρι έως και τέλος Σεπτέμβρη, άλλα όπως κάθε μπασκετικός που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εγώ δε μπορώ να μην γράψω στο αγαπημένο μας site δυο-τρία λόγια για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ απέναντι στη Λιθουανία (09/09, 21:30).

 

Σίγουρα όλα ξεκίνησαν στραβά, πολύ πριν αρχίσει το τουρνουά. Και εγώ όπως όλοι στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν θα δώσει το παρόν στο τουρνουά, ένας παίκτης κομβικός για όλα τα plays της ομάδα μας, ένας σούπερσταρ πια, παγκοσμίου βεληνεκούς. Αλήθεια, όταν τον βλέπαμε με τη φανέλα του Φιλαθλητικού απέναντι στον Αρκαδικό μας στην Τρίπολη ποιος φανταζόταν αυτήν την εξέλιξη? 

Εκπληκτικό πραγματικά. Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια όμως πιο πολύ στενοχωρήθηκα για το τι επακολούθησε αυτής της αποχώρησης. Λάθος της ΕΟΚ που προανήγγειλε ότι θα πει αλήθειες μετά το τουρνουά για το θέμα του Γιάννη, λάθος και του Μίσσα που προανήγγειλε αποκαλύψεις μετά τους αγώνες. Πολλά λάθη που αποσπούν την αυτοσυγκέντρωση όλων από τον στόχο, που κακά τα ψέμματα, το βάρος της φανέλας της ομάδας μας από μόνο του τον θέτει πολύ ψηλά.

Καλό παιδί, καλός παίκτης, μια χαρά άνθρωπος και πολλά δίκια σε αυτά που είπε ο Θανάσης Αντετοκούμπο αλλά, σόρρυ κιόλας, πόσες φορές έχει παίξει στην Εθνική και με ποιο δικαίωμα βγαίνει και τα λέει αυτά που είπε? Η άποψη μου είναι ότι αυτά τα λες και τα κρατάς στα αποδυτήρια σαν οικογένεια, τα λύνεις εκεί, χωρίς να προδίδεις την εμπιστοσύνη κανενός! Αυτό

Το πιο σημαντικό βεβαίως βεβαίως είναι ότι γλυτώσαμε το μεγάλο κάζο, δηλαδή αποκλεισμός από τους ''16'' και έτσι τώρα έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε delete σε όλα τα παραπάνω!! Αρκεί όμως να παίξουμε όπως προχθές, σαν ΟΜΑΔΑ, να ''τρώμε'' σίδερο σε κάθε φάση, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ, μπάλα-μπάλα, άμυνα-άμυνα και όλα θα πάνε καλά! Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό! (ΚΑΙ ο Μίσσας φυσικά!!!).

Το ότι ΔΕΝ είμαστε φαβορί μας βολεύει πολύ, την πίεση την έχουν οι Λιθουανοί και νομίζω ότι όλο αυτό που ζήσαμε και που ζούμε αυτές τις μέρες μπορεί να δώσει στην ομάδα μας την απαραίτητη ώθηση για το μεγάλο βήμα στους ''8''. Ελλάδα είμαστε ρε γαμώτο, δε μασήσαμε ποτέ,γιατί να μασήσουμε τώρα? Προς θεού, δεν παίζουμε και με καμιά dream team, καλή η Λιθουανία, οκ, αλλά έλεος!

Πάμε λοιπόν ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων