ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιτυχία δεν χαρίζεται. Κερδίζεται.

Φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική της Α2, ο Αρκαδικός σίγουρα περίμενε στο- εδώ και πολύ καιρό υποβιβασμένο Παγκράτι (6/5, 17:00)- να πανηγυρίσει την παραμονή του στην Α2.

 

Όμως επειδή έχω τονίσει πολλές φορές ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα,κακά τα ψέμματα,με ρεκόρ 1-13 εκτός έδρας ,η ομαδα της Τρίπολης ΔΕΝ δικαιούταν την απευθείας παραμονή. Απ' την άλλη όμως,με μια έδρα σήμα-κατατεθέν της επιτυχίας εδώ και πολλά χρόνια,ένας πραγματικός ''6ος'' παίκτης για τον Αρκαδικό,θεωρώ ότι κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα play-out, μπορεί να πετύχει το στόχο του απέναντι στο Ηράκλειο!

 

Βγαίνοντας και οι ημερομηνίες και ώρες των αγώνων με το Ηράκλειο(1ο ματς ΔΑΚ Τρίπολης,Τετάρτη 10/05,ώρα 16.00,LIVE Αρκαδία 93,8).το παιχνίδι στην Αθήνα με το Παγκράτι είναι το τελευταίο δυνατό τεστ λοιπόν για τους παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου,αφού περιθώρια χαλάρωσης δεν υπάρχουν πια. Μέσα σε 10 μέρες κρίνονται οι κόποι όλης της χρονιάς και ο Αρκαδικός πρέπει να πετύχει με κάθε κόστος τον στόχο του!

 

Μια επιτυχία που αυτονόητα δεν χαρίζεται,αλλά κερδίζεται με πάθος,δύναμη,συγκέντρωση και πάνω απ'όλα ψυχραιμία.

 

Ο Αρκαδικός εδώ και 10-12 χρόνια έχει μεγαλώσει σε ''διαστάσεις'',τόσο που να θεωρείται το ''κάτι διαφορετικό'' στο ελληνικό μπάσκετ ,και αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό!Πρέπει όλοι μαζί,ομάδα-διοίκηση-κόσμος να ενωθούμε και την Τετάρτη σε ένα κατάμεστο γήπεδο,να κάνουμε το 2-1 απέναντι στην κρητική ομάδα,αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι ΑΥΤΟ το παιχνίδι είναι και το πιο μεγάλο βήμα της παραμονής!

 

Όλοι μαζί λοιπόν για να πετύχουμε αυτό που αξίζει ο Αρκαδικός,αυτό που αξίζει η πολύ μας,την παραμονή στην Α2!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων