ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να κάνει το Ψυχικό!

Ο Αρκαδικός φιλοξενεί το Σάββατο 29/4 την ομάδα του Ψυχικού και θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες των playout.

 

Φτάνοντας στο τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής διάρκειας αυτής της δύσκολης  χρονιάς στην Α2 ο Αρκαδικός μας  θέλει να κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον του και να πετύχει την νίκη-επιβεβαίωση του πλεονεκτήματος της έδρας στα play-out ,απέναντι στο Ψυχικό (Σάββατο 29/4. 17.00.LIVE Αρκαδία 93,8 ,σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά)

Ένα Ψυχικό που μας ξυπνάει ευχάριστες μνήμες αφού αυτή ήταν η ομάδα που πριν 2 χρόνια περίπου ηττήθηκε και πάλι στη Τρίπολη από την ομάδα μας και ανεβήκαμε στην Α1 ,μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Σήμερα, παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, αν θέλουν όλοι στην ομάδα να γιορτάσουν την ημέρα αυτή έτσι όπως πρέπει, οφείλουν να κερδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο!

Μπορεί το παιχνίδι να μην έχει έπαθλο άνοδο, έχει όμως ως ανταμοιβή την εξασφάλιση της έδρας, την ηρεμία και γενικά το ξεκαθάρισμα της ''μπουγάδας'' με τα παιχνίδια στην Τρίπολη, πριν από τους Τελικούς παραμονής με Καβάλα ή Ηράκλειο! Και εκείνη την ώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι!

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής 

Γιατί απλούστατα κανείς δεν σεβάστηκε τον δειλό, γιατί και η δειλία στα μάτια του αρρώστου (ομάδες που κινδυνεύουν) αποκωδικοποιούν φόβο!!Και αν ο αντίπαλος μας στα play-out δει φόβο στα μάτια μας, τότε όχι μόνο δε θα πρέπει να γυρίσουμε με λεωφορείο όπως ο Παναθηναϊκός από την Κωνσταντινούπολη ,αλλά με οτοστόπ!

Πολλές φορές έχω αναφέρει τα ελαφρυντικά για την φετινή πορεία, αλλά αυτήν την ώρα δε μετράει τίποτα απ’ όλα αυτά, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους όπως έχω ξαναγράψει και να δώσουν στον Αρκαδικό την παραμονή που αξίζει, με οποιοδήποτε κόστος, χωρίς φόβο, αλλά και με πολύ πάθος!

 

Ας κάνει το ψυχικό με το Ψυχικό, ας στηρίξουμε ακόμα μια φορά τα παιδιά μας και συνεχίζουμε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων