ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να ''κλειδώσει'' το πλεονέκτημα!

Ο Αρκαδικός φιλοξενεί τον Εθνικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών μπάσκετ, σήμερα Τετάρτη 19/04 στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης . Ένα παιχνίδι που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε LIVE από τον Ράδιο Αρκαδία 93,8 σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά.

 

Η πιο μεγάλη ώρα για το πλεονέκτημα έδρας στα play-out ήρθε για τον Αρκαδικό!Το παιχνίδι με τον Εθνικό στη Τρίπολη είναι από εκείνα που θα μας δώσουν την πολυπόθητη 11η θέση,που μεταφράζεται αυτόματα σε σειρά αγώνων παραμονής στις 3 νίκες, με τον 14ο της βαθμολογίας αλλά με το πλεονέκτημα έδρας σε εμάς!

Σε μια μπασκετοβδομάδα με ματσάρες πια σε Ευρωλίγκα, με Παναθηναϊκό και  Ολυμπιακό να φορτσάρουν για  το Φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης,η ελληνική Α2 είναι εδώ και προσφέρει σε όλους μας τις γνωστές δυνατές συγκινήσεις της, με το πολύ καλό θέαμα αλλά και την αγωνία στα παιχνίδια της  να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της!

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το ''Πώς'' και ''Γιατί'' έφτασε ο Αρκαδικός να θεωρεί επιτυχία την πρώτη θέση των play-out είναι πράγματα που έχουμε πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Μπορεί τα νούμερα της τετράδας των μονομάχων στα play-out να παραπέμπουν σε μια ακριβοδίκαιη ισορροπία ( όλοι με 1-1 νίκες-ήττες) ωστόσο η εμπειρία των ''μπλε'', σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα έδρας, μας καθιστά ως φαβορί για την παραμονή!

Απέναντι στον Εθνικό λοιπόν, εκτός από αυτό το καθοριστικό βήμα που απαιτείται να κάνουμε για να κλειδώσουμε τη θέση, πρέπει να γίνει και μια πρόβα τζενεράλε  ενόψει play-out ,σε όλα τα επίπεδα! Η ετοιμότητα της ομάδας θα πρέπει να είναι τέτοια όταν έρθει εκείνη η ώρα, που θα αναγκάσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο που θα έρθει στη Τρίπολη να μην τρέφει ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να σωθεί στη θέση μας! Οι συναισθηματισμοί του τύπου “πού ήμασταν πέρυσι και πού είμαστε τώρα”, μπαίνουν στο περιθώριο αφού διακυβεύεται ο στόχος της χρονιάς! Η συνέχεια εντός των τεσσάρων γραμμών...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων