ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαρωτικός και έτοιμος!

Ο τεράστιος Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ σε μια από τις επικές ομιλίες του είχε πει ότι δεν πολεμάς το σκοτάδι με σκοτάδι...Μάνο με φως! Μια φράση που ταιριάζει γάντι στην πορεία του Αρκαδικού φέτος καθώς βρέθηκε σε ομολογουμένως σκοτεινά μονοπάτια, αλλά στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έχει ανάψει τη δάδα του και βρίσκετε στο σωστό δρόμο.....

 

 

Το προηγούμενο Σάββατο γίναμε μάρτυρες ενός πραγματικού μπασκετικού σόου αφού είδαμε το καλύτερο ημίχρονο του Αρκαδικού ίσως στην ιστορία του! Ξεκάθαρα! Σε ένα ματς-τελικό, απέναντι σε μια ομάδα που είχαμε χάσει και που έχουμε τον ίδιο στόχο, πετύχαμε όλα όσα σκεφτόμασταν και όσα γράψαμε στο σχόλιο μας εδώ, πριν τον αγώνα, με πιο σημαντικό το να μην αγχωθούμε και να μην πιεστούμε καθόλου, πράγμα απαραίτητο για την ακόμα πιο δύσκολη συνεχεία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε λοιπόν αλλά για να έχει αξία πρέπει να γίνει άμεσα και το δεύτερο! Απέναντι στον Γ.Σ.Λάρισας αυτό το Σάββατο (08/04, στις 17,00 @ΔΑΚ Τρίπολης, LIVE από Αρκαδία 93,8 σε περιγραφή Χρήστου Γεννιά) είναι επιβεβλημένη η νίκη και πρέπει άμεσα να βγάλουν όλοι στον Αρκαδικό από το μυαλό τους το προηγούμενο παιχνίδι, αφού κάθε ματς είναι ένας διαφορετικός κόσμος και έχει τις δικές του ιδιομορφίες!

 

Είπαμε, μετά την ήττα από τον Αμύντα ότι από εδώ και πέρα ο Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίχτες του πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά!Και αυτό γιατί ο μόνος ρεαλιστικός στόχος είναι η 11η θέση, μια θέση που μας δίνει αβαντάζ έδρας στην μάχη των play-out με τον 14ο. Συν της άλλης πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 10η θέση, αφού έτσι κι αλλιώς σε κανένα ματς δεν κατεβαίνεις να χάσεις..Έχουν πληγώσει πολύ τον Αρκαδικό τα παιχνίδια που χάθηκαν στα τελευταία λεπτά.

 

Αλλά ταυτόχρονα τον έχουν πεισμώσει κιόλας γιατί ξέρει καλύτερα από όλους μας ο ίδιος τα λάθη που έκανε για να τα χάσει και θέλει να αποδείξει, όπως και με την Καβάλα, ότι δεν αξίζει να θεωρείται ομάδα που κινδυνεύει να πέσει! Μέχρι όμως να γίνει αυτό πρέπει να μπαίνει στα παιχνίδια όπως με την Καβάλα,απολυτά συγκεντρωμένος και με το μαχαίρι στα δόντια,αφού κανένας δε σου χαρίζει τίποτα! Όπως ήταν σαρωτικός με την Καβάλα έτσι πρέπει να παρουσιαστεί και με τον ΓΣΛ, για να εξασφαλίσει σχεδόν με μια ενδεχόμενη νίκη μια πολύ καλή θέση με ότι αυτό σημαίνει!

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΑΣ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων