ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η γοητεία της ευφυίας!

Ο Αρκαδικός ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Χολαργό. Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά.

 

Βλέποντας χθες το βράδυ το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την EUROLEAGE, Βασκονία-Παναθηναϊκός, και μη μπορώντας να πιστέψω αυτό που έβλεπα στο 4ο δεκάλεπτο από την ελληνική ομάδα,που κατάφερε ένα πραγματικά δικό της παιχνίδι ,με συνοπτικό τρόπο να το δίνει σχεδόν στον αντίπαλο με παιδικά και γελοία συνεχόμενα λάθη,ταυτόχρονα έφερνα και στο μυαλό μου το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Αμύντα, που και οι 2 ομάδες ''έδιναν'' με τα λάθη τους και αυτές το παιχνίδι στον άλλον!!

Αφού γίνετε στο υψηλότερο επίπεδο κάτι τέτοιο γιατί να μη γίνει και στην Α2 βέβαια,αφού το μπάσκετ είναι ίδιο παντού,με τους ίδιους κανόνες και την ίδια ένταση!Αν σκεφτούμε τα μπάτζετ,το επίπεδο,αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην κορυφαία διοργάνωση όμως,θα τολμήσω να πω,ότι μια χαρά μπάσκετ βλέπουμε τόσα χρόνια από τον Αρκαδικό αλλά και τους αντιπάλους του και νιώθω τυχερός με όλα όσα έχω βιώσει και συνεχίζω να βιώνω στο πανέμορφο ΔΑΚ Τρίπολης!

 

 Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Όπως το προχθεσινό παιχνίδι,που όσο και να μας πλήγωσε, ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ,με τρομερά γρήγορες εναλλαγές συναισθημάτων ,με παράταση,με τα πάντα!Εντάξει, συμφωνώ,όλοι μας θα θέλαμε την νίκη για να έχουμε ακόμα πιο πολλές πιθανότητες εξόδου από τα play-out,αλλά ακόμα και κάθε ήττα όταν ηρεμείς έχει και θετικά στοιχεία ,αρκεί να ψάξεις να τα βρεις και να μελετήσεις!

 

Ο Αρκαδικός και όλοι εμείς, θα πρέπει να καταλάβει ότι ΚΑΙ για να αποφύγει τα play-out αλλά ΚΑΙ για να μπει με πολλές πιθανότητες παραμονής στην Α2 σε αυτά, πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ όλα τα παιχνίδια που απομένουν με πιο σημαντικά τα 2 συνεχόμενα στη Τρίπολη με Λάρισα και Καβάλα πριν το Πάσχα, 2 ομάδες που πιθανότατα θα είναι και στα play-out,έτσι ώστε να ισοφαρίσει και τις 2 σε 1-1, αλλά και να καταφέρει να έχει το πλεονέκτημα έδρας στην δύσκολη ,οταν έρθει η ώρα,διαδικασία!

Να είναι με λίγα λόγια ήρεμος και ευφυείς, αφού το πρωτάθλημα από μόνο του,σου δίνει ευκαιρία, στις 3 νίκες,να σωθείς και να πετύχεις το στόχο σου!Μόνο αν είναι έξυπνος και ήρεμος θα καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο αυτό στόχο,αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι του στον Χολαργό, που μπορεί να είναι σχετικά αδιάφορο για την αθηναϊκή ομάδα,αλλά ξέρουμε καλά ότι κανείς δε σου χαρίζει τίποτα, αντίθετα πρέπει να ματώνεις σε κάθε ματς και να παίρνεις ότι σου αναλογεί!

Η ομάδα μας, αν παίξει το μπάσκετ που μπορεί να παίξει, με τα καλά του και τα άσχημα του,έχει πιθανότητες νίκης, απέναντι στην παρέα των παλιόφιλων Μάρκο Πόπαντιτς και Άκη ΚαλλινικΊδη, όπως και στον πρώτο γύρο που κερδίσαμε εδώ στη Τρίπολη την Αθηναϊκή ομάδα, αλλά με την προϋπόθεση να σταματήσουμε επιτέλους να κυνηγάμε την ουρά μας,όπως κάνουμε πολλές φορές στα παιχνίδια, χαρίζοντας νίκες είτε για μια βολή (Δούκας- Αμύντας) ,είτε από ολικό black-out στα τελευταία 2-3 λεπτά του αγώνα (Ηρακλή-Εθνικό).

 

Η γοητεία της ευφυίας λοιπόν για τον Αρκαδικό, αυτήν πρέπει να επιστρατεύσει,ένα-ένα παιχνίδι, με ηρεμία και στόχο,αφού το σημαντικό είναι να μείνουμε στην Α2,και πιστέψτε με, αν μείνουμε,κανέναν δε θα τον ενδιαφέρει αν αυτό γίνει απευθείας ή από τη διαδικασία των play-out!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων