ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μεγάλο Σάββατο του Αρκαδικού!

Απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Λάρισας  ο Αρκαδικός όχι μόνο πήρε τη νίκη που τόσο χρειαζόταν αλλά έπαιξε και τέτοιο μπάσκετ που πραγματικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έκανε ένα από  τα κορυφαία του παιχνίδια στην Α2.

 

Άμυνα ,πίεση, τρέξιμο, αποστάσεις και απίστευτο passing game που έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να απειλήσουν και να τιμωρήσουν την ΑΕΛ, συνέθεσαν ένα σκηνικό βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα όλων όσων νοιάζονται την ομάδα και την αγαπούν!

Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα του "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ" Γιάννη Διαμαντάκου, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, και ακριβώς όπως προστάζει και η ιστορία της ομάδας μας ,ειδικά τα τελευταία 12 χρόνια, έτσι ακριβώς πρέπει να πορευτεί!

Το μομέντουμ είναι τέτοιο που πραγματικά αξίζει να εκμεταλλευτεί επιτέλους η ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο  που έχει  τον ίδιο στόχο με εμάς, τους πολύ επικίνδυνους Μαχητές Πεύκων (Σάββατο 25/2, 17.00,@ Θεσσαλονίκη). 

Ένα πραγματικά κομβικό παιχνίδι, από εκείνα που σε κάνουν να αλλάζεις επίπεδο στο πρωτάθλημα αφού αν ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία καταλαβαίνουμε ότι με μια ενδεχόμενη νίκη βάζουμε για τα καλά 6 ομάδες από κάτω μας, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγουμε τα play-out και που είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Αρκαδικού μας φέτος!

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα κουκιά είναι μετρημένα για τους κυανόλευκους, μπορεί η ομάδα να βασίζεται σε μόνο  8-9 παίχτες, αλλά αν σκεφτούμε τι έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας φέτος με τελευταίο την μεγάλη απουσία του αρχηγού Γιώργου Κοψαύτη, όλα βαίνουν καλός ,και όπως λέμε και συνέχεια τα καλύτερα έρχονται για αυτόν τον Αρκαδικό με την πραγματικά μεγάλη καρδιά!

Ας ντυθεί Μαχητής στη θέση των Μαχητών λοιπόν, στο πνεύμα τον ημερών και ας ζήσουμε όλοι μετά τις απόκριες που θέλουμε πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη, την μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων