ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Ο Αρκαδικός παραλίγο να κάνει την νίκη της χρονιάς. Όμως στο τέλος έμεινε από βενζίνη, ίσως να μην το πίστεψε κιόλας, ενώ στον αντίποδα ο Ηρακλής έσφιξε την άμυνα, σοβαρεύτηκε στην επίθεση και ...γλίτωσε από τη μεγάλη έκπληξη. 

 

Το είχα γράψει άλλωστε ότι αυτή η ομάδα που βλέπουμε εδώ και καιρό μόνιμα κάθε αγωνιστική μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Α2,και πραγματικά έχει αδικήσει τον εαυτό της σε πολλά παιχνίδια, που έχει χάσει στο τέλος (ΔΟΥΚΑ-ΕΘΝΙΚΟ-ΗΡΑΚΛΗ).

Αυτό το Σάββατο( ΔΑΚ Τρίπολης, 17,00,LIVE @Aρκαδία 93,8) η ομάδα μας παίζει κατά τη γνώμη μου το ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ παιχνίδι της χρονιάς ,με μια από της καλύτερες ΟΜΑΔΕΣ της κατηγορίας, που μπορεί να μην είναι γνωστή στους περισσοτέρους μπασκετικά, άλλα ,πιστέψτε με, η ΑΕ Λάρισας είναι η πιο καλοδουλεμένη και η πιο σκληρή ομάδα που υπάρχει φέτος στην Α2.

Μπορεί να έρχεται στη Τρίπολη μετά από συντριβή στην έδρα της από τον ''ανεβασμένο'' Χολαργό, μπορεί να έχει 3 σερί ήττες που ίσως της στοιχίσουν την είσοδο στα play-off, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το επικίνδυνο της υπόθεσης Είναι  αποφασισμένη να σταματήσει το κακό σερί που έχει και να τα παίξει όλα για όλα για να προλάβει την προνομιούχα 5η θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου!

Η ομάδα μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένη από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα και σωματικά και πνευματικά αφού αυτά τα παιχνίδια είναι που σε κάνουν να πλησιάζεις το στόχο σου, ειδικά όταν απέναντι σου είναι ομάδες που νομίζεις ότι είναι αδιάφορες, που πιστεύεις ότι αφού παραλίγο να κερδίσεις Ηρακλή και Δούκα που πάνε για άνοδο, τους άλλους τους έχουμε....Μια ενδεχόμενη νίκη θα βάλει τον Αρκαδικό μας σε ''ήρεμα'' νερά ,και θα του δώσει μεγάλη ώθηση για τη δύσκολη συνεχεία.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος είμαι σίγουρος ΚΑΙ σε αυτό το παιχνίδι έχει κάνει φύλλο και φτερό την ομάδα της ΑΕΛ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλους τους παίχτες του αλλά και να συνδυάσει και πάλι αυτό το όμορφο και σκληρό μπάσκετ που παίζει τελευταία με μια μεγάλη νίκη, τη σημαντικότερη ίσως μέχρι την επόμενη....

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων