ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προσήλωση για να γίνει το Ψυχικό!

Ο σοφός λαός μας έχει πάρα πολλές παροιμίες που καθημερινά καταλαβαίνουμε πόσο αληθινές και σημαντικές είναι!

 

 

Έτσι και τώρα, φτάνοντας στην 14η της Α2, ο Αρκαδικός παίζει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Ψυχικό και όλοι μας θέλουμε να κερδίσει, να ανασάνει βαθμολογικά, να "κάνει το ψυχικό", όπως ακριβώς προλόγισα, αφού αυτή η έκφραση κολλάει πραγματικά γάντι! 

 

Αν το κάνει, θα δει με άλλο μάτι τη συνέχεια αφού ακολουθούν 2 παιχνίδια στη Τρίπολη, με Παγκράτι και Ηράκλειο που, χωρίς να σημαίνει ότι είναι εύκολα ματς, μπορεί η ομάδα του κ.Διαμαντάκου να "ξεφύγει" από την επικίνδυνη ζώνη και να βρεθεί σε εκείνη επιτέλους τη θέση που προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει! 

 

Άλλωστε το είδαμε όλοι, ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, αφού χάσαμε δύο πολύ μεγάλες νίκες μέσα από τα χέρια μας και από τον Δούκα αλλά και στον Εθνικό, δύο νίκες που πραγματικά θα μας άλλαζαν επίπεδο!

 

Ο Αρκαδικός και μπορεί και παίζει μπάσκετ εφάμιλλο της ποιότητας και των δυνατοτήτων που έχει ως ομάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν και πάλι τα καλά αποτελέσματα! Η απογοήτευση από τον τρόπο ηττών που κάναμε πρέπει να κλειδωθεί σε ένα ντουλάπι, να μην ξεχαστεί αφού πρέπει να μας υπενθυμίζει το πριν, και όλοι μαζί, με 100% συγκέντρωση να πάνε για το διπλό στο Ψυχικό, ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια, από όλες της απόψεις!!

 

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά, έχει δυνατότητες, άλλα ταυτόχρονα πρέπει και να το αποδείξει με νίκες! Οψόμεθα…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων